Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agh222

DENERWUJACY FETYSZ

Polecane posty

Gość agh222

Irytuje mnie fetysz mojego faceta, są to rajstopy, a dokładniej ich darcie. Czy to normalne? Czy ktoś z was też to lubi albo się z tym spotkał? Mnie to denerwuje strasznie, nie lubię tego, ponieważ kupię sobie jakieś nowe fajne rajstopki w fajny wzór a on odrazu musi je drzeć.. Czasem też zdarza mu sie darcie bielizny, też jest to wkurzające, a szczególnie jeżeli chodzi o staniki, bo każda z Pań chyba wie jak trudno jest dobrać ten "idealny" a tutaj jak sie taki znajdzie facet musi go rozedrzeć.. Nie wiem czy z tym walczyć, czy zaakceptować, za każdym razem jak mówię mojemu facetowi, że nie podoba mi się to to On zaczyna : "Nie chcesz spełniać moich fantazji itd." Może to dziwne, ale mnie to irytuje coraz bardziej i odbiera ochote na sex..

Gość agh222
Wie ktos moze czy da sie cos z tym zrobic lub w jakis sposób czyms zastapic te upodobania?

Gość gość
To, że ciebie do wkurza nie jest dziwne. Dziwne jest jego zachowanie.

Gość agh222
Próbowałam go za to karać. Np. czasami w wannie sikamy sobie na klatkę piersiową i brzuch, bardzo nas to podnieca, a jako karę nasikałam mu na twarz, ale to go tylko jeszcze bardziej podnieciło. Co robić?

Gość Zenek999
dobre :) kupuj takie najtansze tylko do darcia i powiedz ze tylko takie moze drzec

Gość agh222
Ktos sie tu podszywa,, no wlasnie dziwne te jego upodobania, chociaz tlumaczylam sobie to tym ze bywaja dziwniejsze. lecz ja na tym trace, nowo zakupiona rzecz która zdaży zedrzec ze mnie zanim wyjde wieczorem na miasto no i przyjemność z seksu bo jak cos mi zniszczy to jestem poprostu wkurzona i odbiera mi to ochoty na cokolwiek. najgorsze jest to jak widze jak on jest tym podjarany, a jak odmówie to strzela focha jak małe dziecko. chcialabym wybic mu z glowy te jego fetysze, ale czy da sie wogóle to zrobić?

Gość agh222
Szkoda, że na tym forum podszywy to norma, mogłoby być super forum... 13:42:21 to podszyw. I sory za literówkę: w ogóle.

Gość gość
niech ci kupuje rzeczy specjalnie do łożka, które będzie mógł drzeć

Gość agh222
Haha, to byłby dobry sposób, żeby on kupował rzeczy do darcia :D

Gość agh222
No jakby kupowal to spoko, nieraz darl z podstepem, mówiac: odkupie Ci. jednak do tej pory większosci nie odkupil, ale głupio mi sie o to upominac

Gość natalia222
:D są różni ludzie i różne fantazje ale jeśli ci to nie odpowiada to nie dopasujecie sie..

Gość gość
lepiej jak drze rajstopy niż by miał drzeć mordę :)

Gość agh222
Ale właśnie ja go kocham i seks z nim jest wspaniały tylko ta jedna rzecz mi nie pasuje, no i nie chcę, żeby przez jakieś głupie darcie ubrań cały nasz związek się rozpadł.

Gość agh222
Ktos tu na górze znów sie podszył, ale w sumie zgadzam sie z ta wypowiedzia, kocham go, jestesmy ze soba troche czasu, dogadujemy sie na ogól, no i sex tez jest fajny jeżeli tylko nie zedrze ze mnie jakiejs ulubionej rzeczy.. czasami próbuje wparowac do łózka nago zeby nie mial czego ze mnie zrywac ale on wtedy: no zaloz rajstopki, chce je z Ciebie zedrzec. no irytuje mnie to. czy da sie cos z nim zrobic? czy kiedys mu to przejdzie?

Gość agh222
A co do darcia mordy, to ja akurat lubie podniesienie glosu podczas seksu.. ]:->

Gość blon4ever
zedrzyj z niego spodnie i majtki przy kolegach:P

Gość agh222
Nie no, aż tak wredna chyba nie jestem... Chyba :P Swoją drogą mogłabym mu tym zagrozić...