Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

płaski pęcherzyk ciążowy

Polecane posty

Gość gość

Witam czy ktoś był w podobnej sytuacji otóż trafiłam do szpitala z krwawieniem które już na szczęście ustało ale.na usg stwierdzono echo zarodka ale zwężony pęcheerzyk i kazali leżeć...czy myślicie że jest jeszcze szansa mam usg dopiero w poniedziałek i strasznie sie martwieu

Gość gość
napisz jaki tydzien? ile ma mm ten pecherzyk?

Gość gość
20,3mm 6/7 tydzień hcg 15005

Gość stokro 2r4
zapytalam z ciekawosci, ja tez mam 6 tyg i moj pecherzyk jest plaski a ma dopiero 2mm, tez zaczelam krwawic i chyba nie ma dla mnie ratunku. Tobie zyczy powodzenia! 3mam kciuki!

Gość gość
a jest serduszko bijące?

Gość gość
LEkarz mówił tylko że jest echo zarodka nie wiem czy to jest bicie serca czy coś innego

Gość gość
ja miałam splaszczony pęcherzyk i krwawiłam kilka pierwszych tygodni ciąży. Bylam pewna ,ze poronię, bo naczytalam sie steku banialuk z internetu. A dziś mam roczną, piękną córeczkę ! I to bez zadnych wspomagaczy typu du phasto n itp. bo moja lekarka (profesor) uwaza ,ze to tylko pocieszenie dla kobiet zeby nie mialy pretensji do lekarzy ,ze nic nie dali, a w rzeczywistosci uszkadza kosmki i tylko szkodzi zamiast pomoc. Wg niej jak ciaza sie ma utrzymac ,to sie utrzyma ,a jak nie, to nic nie pomoze. U mnie bylo wszystko ok i autorce tez tego serdecznie zycze!