Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fotoGRAFKAA

Odpowiedzialny fotograf na ślub za darmo Warszawa i okolice

Polecane posty

Gość fotoGRAFKAA

Witam, fotografią zajmuję się już kilka lat, mam za sobą kilka ślubów i chrztów - wiem, jak zachować się w kościele, pracuję dyskretnie. Cały czas pracuję nad swoimi umiejętnościami i dlatego proponuję wykonanie reportażu za darmo w celu rozbudowania swojego portfolio. Mam w pełni profesjonalny sprzęt, który poradzi sobie w bardzo trudnych warunkach oświetleniowych, na każdą sesję zabieram dwa aparaty i zapasowe obiektywy o różnych ogniskowych. Gwarantuję odpowiedzialne podejście do tematu - nie ma mowy o "wystawieniu" Pary Młodej... Mogę Towarzyszyć PM już od przygotowań i zostać na weselu do oczepin. Z całego dnia otrzymacie 200-300 zdjęć - każde poddane obróbce i retuszowi. Mogę zaprojektować fotoalbum ale odbitki i albumy zafundowac musicie sobie sami ;) Proszę o kontakt osoby zainteresowane, w odpowiedzi zwrotnej wyślę swoje portfolio. pozdrawiam! P.S. P.S. niezadowolonym z powodu tego ogłoszenia fotografom polecam się jako second shooter, zniknie potrzeba zamieszczania podobnych ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować