Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryteczka

ciągle ma wątpliwości

Polecane posty

Gość fryteczka

Długo się zastanawiałam czy pisać ale na prawdę nie wiem co myśleć jestem z moim chłopakiem rok. Będąc razem 3 miesiące ok on przytulił inną na dyskotece ale wybaczyłam mu to w końcu to nie jest zdrada pewna nie wierność ale nie zdrada od tamtego czasu ciagle mam to w głowie i gdy on jedzie z kolegami do baru dyskotekę festyn czy nad wodę boję się i ciągle się awanturuję przez co i on jest zły i się wkurza.. Co jakiś czas miał wątpliwości mówił że jest pewny że lepiej będzie jak się rozstaniemy ale potem jak się spotkaliśmy było ok.. Chcę się zmienić nie czepiać się go gdy jedzie gdzieś sam z kolegami ale po prostu boję się że go stracę że będzie inna lepsza ode mnie albo znów zrobi coś co mnie zaboli chodzi o nawet to durne przytulenie i właśnie przez to że się czepiam to on nie raz nie mówił mi prawdy tylko dowiadywałam się po czasie od kogoś albo sama węszyłam.. nie chce go stracić a przez takie coś mogę.. jak opanować tą zazdrość zaufać żeby nie czepiać się gdy on jedzie z kolegami ?

Gość gość
bez zaufania milosci, daj sobie spokoj, on mial cie swoim zachowaniem upewnic co do swojej wiernosci nei ty szukac dowodw na nia, przerzucenie winy kochana swietnie w tym przypadku zadzialo jak widac, ja osobisce radzilam bym zdystansowac sie do tej sytuacji i jasno okreslic swoj stosunek, powodzenia!

Gość gość
Olej dziada. Mialam taka sytuacje, zdradzil mnie, ja kochalam i bylismy dalej razem, potem zerwal i wmowil mi ze to wszystko moja wina bo nie umialam poradzic sobie ze zdrada a on by dla mnie przeciez wszystko zrobil. przyplacilam to depresja i to ciezka,poczucie winy i zal, mowie ci olej dziada