Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsdgsdgds

fenomen urody kate middleton

Polecane posty

Gość dgsdgsdgds

zastanawia mnie dlaczego kate middleton uwazana jest za mega pieknosc. wg mnie jest zwyczajnie ladna dziewczyna ale nic specjalnego. wiele ladniejszych po ulicach chodzi. fakt, ma dziewczyna klase a to duzo daje ale zeby sie tak zachwycac jej uroda? nie rozumiem tego

Gość prawictwo pospolite125
a kto powiedział , ze ktos poza brytyjczykami sie zachwyca jej urodą.. Polki są ładniejsze .. Marta Trzebiatowska na przyklad

Gość gość
jest dobrze zrobiona i tyle, ma piekne włosy które duzo daja, kiedys była nawet brzydka, teraz wyglada dobrze ale chwilami staro jak na swój wiek

Gość dgsdgsdgds
ale ja czytam polskie fora i ekstremalnie rzadko spotykam sie z krytycznymi uwagami pod jej adresem. w wiekszosci ludzie pieja z zachwytu nad jej pieknoscia. a moze ja mam zbyt krytyczne wymagania co do wygladu ktory moge uznac za piekny?

Gość gość
bo nie jest polka to sie zachwycamy:p na polce bysmy psy wieszali:p

Gość gość
ktos dobrze zauwazyl ze ona jest po prostu dobrze zrobiona ale to nie jest trudne jak sie jest zona nastepcy tronu

Gość gość
a ktory mroczek ma zone?

Gość dgsdgsdgds
zapewne fakt ze jest ksiezna tez ma znaczenie. no i pocieszajacy chyba jest fakt ze mozna "zrobic" z przecietnej dziewczyny kogos uznawanego za ikone piekna

Gość prawictwo pospolite125
Ja tam nie rozumiem o co chodzi z tą kate middleton .. Ale zachwycaja sie nia chyba tylko kobiety , bo sam nigdy nie wchodziłem na artykuły na jej temat.

Gość gość
te brwi to ma straszne:D

Gość gość
nir odrozniam braci mroczkow:D

Jest uważana za ładną kobietę, nie mega piękność, a urody nie można jej odmówić.

gosc ja tez nie,a na slubie zarowno jeden jak i drugi byli ubrani identycznie. Wedlug mnie Kate za bardzo nasladuje Diane. Gdy Diana wychodzila ze szpitala miala niebieska sukienke no i Kate tez oczywiscie musiala miec na sobie niebieska sukienke.

Gość gość
Diana jak urodziła Williama miała zielona sukienke nie niebieska ;)

Gość niegość
Jest ładna, nie można powiedzieć, że jest brzydką kobietą. Pewnie, że spora w tym zasługa tego, że ma za co o siebie dbać. Co nie zmienia faktu, że jest zwyczajnie ładna.

Gość sissill
ona jest ładna, uśmiechnięta, ma bardzo ładne włosy. no i ubiera się elegancko. to wszystko :). Nie rozumiem fenomenu, bo ona pomimo tego co wyżej wygląda za staro jak na swój wiek (znam wiele dziewczyn w tym wieku co lepiej od niej wyglądają), jak będzie miała 40 lat to niefajnie to będzie wyglądać. No ale ma kasę to może coś tam sobie skrobnie na twarzy:)

Gość dgsdgsdgds
no wlasnie jest ladna. tylko ladna a nie piekna. nawet karl lagerfeld powiedzial o nej ze jest romantyczna pieknoscia a pieknych modelek to on w zyciu widzial wiele

Gość gość
YellowTea ale obie sukienki były w groszki :)

Gość gość
Karl to gej i nie zna sie na kobietach ;)

Gość dgsdgsdgds
he he to mozliwe ze sie nie zna

Gość gość
Tak się wszyscy zachwycają jak owce, jeden za drugim, bo to żona Wliama, jakby była kasjerką w biedronce to nikt by się nie obejrzał.

Gość gość
bardzo szybko starzeje się , fenomen ? chyba to że jest naturalna , nie ma wstrętnie nabotoksowanej facjaty jak nasze rodaczki