Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błonnik witalny

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś stosował i z jakim skutkiem

Gość gość
uppp

Gość tajka32
Ja stosuję błonnik witalny i lepiej się czuję. Powróciły też siły witalne i lepsze samopoczucie. Dobrze, że przyjaciółka mi go poleciła. Sama go kupiła z mapy zdrowia

Witam! Serdecznie zachęcam do zakupu Błonnika Witalnego, który można nabyć na stronie czystejelito.eu - tam też można znaleźć informacje o zaletach i korzyściach z jego stosowania. Nasz produkt jest w 100% naturalny i pozbawiony jakichkolwiek zanieczyszczeń. Dodam również, że produkt ten zgłoszony jest do GIS. Znak pisma: GIS-ŻP-SD-4230-1871/DB/12. Jego skład w 100g to: 80g Plantago psyllium i 20g łupin nasiennych Plantago ovata. W razie pytań chętnie na nie odpowiem. Pozdrawiam Jolanta Piwowarczyk Online Ekspert marki Mapa Zdrowia

Gość Martynka_bydgoszcz
Błonnik witalny używałam żeby pozbyć się zbędnych kilogramów ale niestety u mnie bez efektów. Po czasie zaczęłam więcej czasu spędzać aktywnie, przeszłam na dietę Sandruni, zrezygnowałam ze słodyczy i teraz czuje się znacznie lepiej, straciłam już 7 kg. Warto poczytać o tej diecie na tej stronce https://dietasandruni.wordpress.com/