Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harcerztrrz

czy dobrze postapilem

Polecane posty

Gość harcerztrrz

Hej, przyjaźnię się z pewną dziewczyną już długi czas. Dzieli nas odległość i wiek, ale bez przesady. Nie widzę w niej zaangażowania ale wiem, że lubi mnie bardzo (i chyba tylko). Ona mi się podoba, ale nie potrafię być dłużej tylko przyjacielem. Definitywne zerwanie kontaktu to dobry pomysł? Czuję się trochę wykorzystywany, a nie zwykłem dawać się tak traktować. Na serio, też ją bardzo lubię ale jako starszy muszę chyba podjąć rozsądną decyzję, poszukać sobie kogoś kto będzie odwzajemniał uczucie. Niestety muszę jej zrobić przykrość i zerwać kontakt.

Gość gość
Ty jestes facetem to powinienes przede wszystkim dzialac i spawdzic czy chce byc z toba, jesli kobieta utrzymuje kontakt to na pewno by cos chciala, watpie ze bedzie pisala do jakiegos przypadkowego goscia ktory jej sie nie podoba chyba ze faktycznie nikt jej nie chce

Gość harcerztrrz
Czuje, ze ona chce tylko kontaktu na stopie przyjacielskiej. Nie mysli o zwiazku bo jeszcze sie nie wyleczyla z poprzedniego ale i odleglosc robi swoje. Dla mnie to nie ma sensu tego ciagnac, bo moze jej bedzie milo ale ja nie przyjaznie sie z dziewczynami, ktore mi sie podobaja i z ktorymi chcialbym sie spotykac :((( troche chamsko, ale lepiej byc szczerym

Gość weronikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja zerwalam kontakt z kims kto nie chcial ze mna byc. Czasem to jedyne wyjscie chyba, ze ktos slepo wierzy w przyjaznie damsko-meskie

Gość gość
to tobie malo zalezy dlatego sie zastanawiasz dlatego lepiej zerwac kontakt