Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urlop macierzynski a powrót do pracy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy boicie się , że jak wrócicie z urlopu macierzyńskiego to zostanie za kilka miesięcy wypowiedzenie ? Mi jeszcze miesiąc został do rozwiązania , wybieram roczny macierzyński ale bardzo się boję , że nie będą miała do czego wracać. A niestety nie mogę sobie pozwolić , żeby nie pracować , mąż nie utrzyma 3 osoby + rachunki. Jak to jest u Was ?

Gość gość
To po skończeniu rodzicielskiego weź sobie na rok obniżony etat -wtedy cię nie zwolnią przez ten rok.

Gość gość
Ja własnie wróciłam do pracy po 7 miesiącach nieobecności. Nie obawiam się zwolnienia,ale kto wie.. Jakbym siedziała pół ciąży na zwolnieniu i roczny macierzyński, to raczej nie miałabym do czego wracać.

Gość Położna Angelika
Drogie mamy jeżeli macie ochotę wypełnić ankietę odnośnie autonomii kobiet ciężarnych i rodzących a urodziłyście dzidziusia w latach 2011-2013 proszę kliknąć w poniższy link. proszę o pomoc w badaniach! :) http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html

Gość gość
Jak pracodawca bedzie chcial cie zwolnic to i tak to zrobi poniewaz jest to teraz odwiecznym problemem matek.nic mu nie zrobia za to chyba ze wrocisz na pol etatu, wtedy jestes chroniona przez rok kalendarzowy a potem moze wreczyc ci wymowienie.

Gość gość
Ja sie nie bałam, jestem cenionym pracownikiem wiec wiedziałam ze umowa nie zostanie mi wypowiedziana. Zresztą do teraz mam łezki w oku jak miło zostalam pozegnana a jeszcze milej przywitana;)