Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12skisto

Są tu jacyś homoseksualiści mam pytanie

Polecane posty

Gość 12skisto

Dlaczego nie podejmujecie leczenia tylko organizujecie co chwile jakieś żałosne marsze?

Gość gość
widzisz,na idiotyczne pytania brak odpowiedzi.leczenie przydaloby sie tobie!

Gość gość
otóż to! homoseksualizm to choroba i każdy mający rozum człowiek, który nie daje sobie wciskać medialnej papki o tolerancji wie że homoseksualizm to choroba! zamiast zamiast urządzać parady to może warto byłoby homoseksualiści pomyśleć o wizycie u psychiatry żeby jakieś leki psychotropowe przepisał na wasz homoseksualizm!

Gość gość
homoseksualizm zgodnie z obowiązującymi normami nie jest choroba. Czymś wskazującym na chorobę umysłu jest nienawiść i homofobia. Pozdrawiam fanatyków :*

Gość gość
Jestem lesbijką i strasznie wstydzę się za tych, co idą na parady :( Jestem normalną kobietą, taką samą jak wszyscy. To, że jestem lesbijką nie znaczy, że chodzę ubrana w tęczę. Wtapiam się w tłum, faceci mnie podrywają. Jestem taka sama jak wy, homofoby (cześć]

Gość gość
"homoseksualizm to choroba" A jakie są przyczyny tej choroby? Choroba genetyczna? Może odpowiadają za nią jakieś zmiany neurologiczne powstałe w trakcie ciąży? Może niedobór kwasu foliowego? Może uraz mechaniczny głowy w dzieciństwie?

Gość gość
Współczuję autorce...głupich nie sieją jak widać.

Gość tako rzecze oon
Dlaczego jedna osoba o nicku Gość pisze sprzeczne ze sobą posty? Gośćiu to jesteś w końcu za czy przeciw?

Gość bernank
mam pytanie z ciekawości do prawdziwej lesbijki , jeżeli facet się przebierze w kobiece ciuchy, czyli wskoczy w sukienkę, perukę i buty na szpilkach, to czy lesbijka umówi się z takim gostkiem na kawę ?

Gość gość
Bo to nie jest ta sama osoba. :o

Gość gość
homo powinni sie leczyć u psychiatry, potem na terapię do psychoterapeuty, aby wrócić do normalności. To jest grzech to co robicie, leczcie się!!!!

Gość gość
Ale co jest grzechem? Homoseksualizm nie jest grzechem. Grzechem jest seks pozamałżeński czy to heteroseksualny czy homoseksualny.

Gość gość
Bo lezbijki są sexy! A homo to zboki ,homo nie wiadomo,kwalifikujące się do leczenia psychiatrycznego

Gość gość
chciałbym mieć przyjaciółkę lesbijkę. Mam już kolegę geja i jest normalny. Jak rozpoznać że kobieta les les? Bo stereotypy bycia gejem znany

Gość gość
nie ma obowiązku leczenie :) jeżeli ktoś uważa to za chorobe to np jak w przypadku dendofilli (pociągu do drzew) nikomu nie dzieje się szkoda i nie ma konieczności poddania leczeniu :)

Leczyc powinni sie ci ktorzy nie toleruja odmiennosci."odmiennosc" to glupie slowo.Odmiencami i zabobonnikami sa ci ktorzy nie toleruja innych. Proponuje rozstrzelac inwalidow na wozkach i slepych. Nie widze roznicy mniedzy mna a chomoseksualistami.Kochaja,sa wartosciowi i maja wiecej empatii niz katoliczczyki ,ktorzy leb potrafia zchlic przed bozkiem,ktory zada od nich milosierdzia a oni i tak go nie sluchaja.

Gość gość
nawet jesli komuś się nie podoba homoseksualizm i uważa to jako chorobę to nie ma obowiązku lecznie tak jak dendrofil może sobie r****ć drzewko w swoim ogródku tak samo gej może wpsółzyć z partnerem nie ma krzywdy więc nic wam do tego :)

Gość ereene
któraś tu napisała że homoseksualizm nie ejst grzechem, otóż jest, Biblie sobie poczytaj.

bog to gorszy wynalazek niz faszyzm.Religia morduje,dusi i wysysa krew. Homo jest Ok,fetysz jest Ok,lezbijki tez sa OK i trans maja poparcie u mnie. Maja prawo kochac i sa kochani.Nie krzywdza,nie wstrzynaja wojen,nie morduja.

Gość gość
Biblia potępia jedzenie skorupiakow i co z tego??

Gość gość
a depresja przyczyna terz nie wiadomo

Gość gość
biblia nie potępia homoseksualistow,bo w tamtych czasach kazdy sypial z kazdym,była sodoma i gomora.a zresztą jakie to ma znaczdnie kto z kim sypia?bo dla mnie zadne.