Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwie kreski na tescie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy sie cieszyć czy nie, mam totalny metlik w glowie. Mamy juz jedno dziecko, co prawda planowalismy drugie, ale to za 2-3 lata, a tu juz, w sumie to ja odlozylam te decyzję, bo mąż coraz częściej wspominał o braciszku dla naszej córki. Jeszcze to do mnie nie doszło, ze niedlugo mam znow zostac mama..

Gość gość
no to gratuluję. nie wiem co więcej napisać :)

Gość lalestio
jak ja Ci zazdroszczę!!!! A masz jakieś objawy?

Gość Położna Angelika
to tylko chwilowy szok na początku..strach przed czymś nowym i pełnym wyzwań...wkrótce nadejdzie radość..:):) Gratuluję...

Gość gość
Brzuch bolał mnie jak na okres, ale sutki bardzo wrażliwe, okres spoznial mi sie 4 dzien, ale bylam chora i na chorobę zwalilam przesunięcie, no ale cos mi nie dawało spokoju i zrobilam test

Gość gość
A ile lat ma córka?

Gość lalestio
ja tak bardzo chciałabym Dziecko. Czekam na efekty starań ;)

Gość gość
Pewnie zacznę sie cieszyć, ale na razie jestem w szoku.. Boję sie, w poprzedniej ciąży duzo przytylam, duzo czasu potrzeba bylo, aby wrócić do formy, a tu znow..

Gość gość
W przyszlym miesiącu skończy 4 lata. Dlatego mąż namawiał na drugie, bo twierdzi ze i tak juz duża różnica.

Gość gość
Myslałam, że mniej skoro Ty jeszcze czekać chcialaś. 4 lata róznicy to spoko, bo jeszcze nie aż tak dużo, a i córka samodzielna wię łatwiej ci będzie przy dwójce, masakra to jest jak jest rok lub dwa różnicy :P Gratuluję!

Gość Położna Angelika
Na studiach mnie uczyli że 4 lata między ciążami to najlepsza różnica czasowa:) Wydaje mi się że teraz będziesz mieć łatwiej..wiesz jak reaguje Twoje ciało na ciążę...nie pozwól abyś znowu przytyła..zbilansuj swoją dietę i powinno być ok:)

Gość gość
Na pewno bede sie bardzo pilnować, nie mam zamiaru znow płakać przed lustrem ;) poprzednia ciążą to cc, teraz tez w sumie wolałabym tak urodzic

Gość Położna Angelika
Ja zawsze będę kobietom doradzała poród naturalny, ale rozumiem kobiety, które wybierają cc...ale jakbyś miała mieć lekki poród..super położną to życzę Ci abyś jednak rodziła naturalnie..jednak cc to operacja po której ciężko się dochodzi... A będziesz karmić dziecko piersią?? pamiętaj, że wraz z mlekiem dziecko wysysa tłuszcz mamy zgromadzony podczas ciąży i to nie w małych ilościach;)

Gość gość
Ja akurat bardzo szybko doszlam do siebie i dlatego znow mysle o cc, w sumie to nie wiem czemu, ale mam duże obawy odnośnie porodu sn, lezalam 6h na porodowce, dostalam 3 kroplowki, ból okropny, a rozwarcia brak, dlatego na sama myśl mam gęsią skórke.

Gość gość
Odnośnie karmienia, na chwile obecna nie mowie ani tak, ani nie. Córka na mm wychowana i bardzo rzadko choruje, a jesli juz to zwykle przeziębienie.