Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgłupiałam

Polecane posty

Gość gość

Okres maiałam dostać 06.08... w ten dzień wyjechaliśmy na wakacje 7 dni nad morzem i okresu brak... po powrocie 14.08 zrobiłam test(nie był to poranny mocz)wyszedł negatywny...okres przyszedł 15.08...od 11.08 natomiast miałam problemy z pęcherzem moczowym i od 16 miałam antybiotyk(5 dni). po przyjęciu ostatniej tabletki zero poprawy doszedł ból pleców i koszmarny przy oddawaniu kolejna wizyta i dość mocna sugestia że to ciąża... pytania czy okres był normalny itp...dodam ze zabezpieczamy się z mężem ale wiadomo zawsze można być statystycznym 1 % ... ostatecznie dostałam kolejny antybiotyk i teraz jest już ok ale-no właśnie po tej dość mocnej sugestii doszukuje się objawów ciąży i czy wogółe jest to możliwe???

Gość gość
gdzie drwa rąbią tam wióry lecą... a gdzie jest sex tam możliwa ciąża. Co ci szkodzi zrobic kolejny test?

Gość gość
hehehe:) zgadzam się z Tobą ale jakoś tak boję się chyba tych dwóch kresek-w końcu nie po sie zabezpieczamy żeby być w ciąży;) mamy juz dziecko i myślimy o rodzeństwie dla niego ale jeszcze nie teraz...