Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIAŁO CHODAKOWSKIEJ JEST ŻYWĄ ANTYREKLAMĄ JEJ ĆWICZEŃ

Polecane posty

Gość gość

Jest obrzydliwe i ma sztuczne cycki

Gość gość
za bardzo umięśniona, brak talii

Gość gość
a co ma poradzić na to ze musi testować te programy i ćwiczyć więcej niż zaleca? taka jej praca... testuje kombinacje ćwiczeń żeby działały jak najlepiej wiec ani grama tłuszczu na niej. Tyle ćwiczeń to i cycki zrobiły sie płaskie a stać ją to sobie je "naprawiła". Tali nie ma bo widocznie ma taka budowę.

Gość gość
Mnie to zaskoczylo...wg lasek to ideal,taka zgrabna a wszyscy faceci mowia ,ze ona im sie nie podoba! Nawet moj chlopak mowi.ze nie lubi umiesnionych lasek i ze faceci wola naturalne kobiety wiotkie albo lekko otyle a nie wygladajace jak paker . Wyobrazacie sobie takie miesnie w sredniowieczu?

Gość gość
zgadzam się że jej figura nie jest za estetyczna , fajna , jak kto woli...

Gość gość
Faceci nawet nie fantazjuja o takich laskach bo nie wiedza ile maja sily... a wiadomo ptaszki sa delikatne. Tu sie cos zacisnie i nie wyjmiesz? Nie, dziekuje ja wole juz nawet grube lochy byle bez miesni...miesnie sa meskie plaski brzuch ok ale nic poza tym u dziewczyny nie zaakceptuje

Gość Tak sobie mówcie
spaślaczki. piękna kobieta.

Gość Tak sobie mówcie
"Nawet moj chlopak mowi.ze nie lubi umiesnionych lasek" A co ma ci mówić? :D " faceci wola naturalne kobiety wiotkie albo lekko otyle" :D :D

Gość gość
Wg mnie na silke i fitnes powinny lazic laski wazace powyzej 60kg i gubic kilogramy te od 60w dol sa sliczne i nie musza cwiczyc

Gość gość
No jasne. Najlepsza figura kobiety, która w życiu nie przeszła pieszo więcej jak 100 m i nie przebiegła nawet 10. W końcu tłuszcz jest taki kobiecy. Ja jestem obecnie za tłusta i rozumiem, że mam nic z tym nie robić, bo jak zacznę ćwiczyć to stanę się babochłopem?

Gość gość
nie jest seksowna ta sylwetka to miesnie i brak talii ale to jej robota :O

Gość gość
Ja mowie,ze wole szczuple, popatrz na aktorki, modelki, nawet modelkie erotyczne - maja piekne ciala,zgrabne wycwiczone a zarazem kobiece, kobieta ma miec plaski brzuch a nie kaloryfer

Gość gość
Tak tak, lubicie szczupłe z ogromnymi piersiami, doskonale to wiemy. A jak kobieta nie urodziła się ze skłonnością do odkładania tłuszczu na klatce piersiowej tylko np. na udach i brzuchu, to co ma zrobić?

Gość gość
nie mowcie ze brak talii to wina budowy sylwetki!! Ja mialam jakis czas temu w talii 71cm ! Zszokowalo mnie to,bo nie jestem gruba,jadlam troche mniej,robilam cwiczenia i spadlo mi do 62cm ;) zawsze mozna nosic gorset. Nie kazda laska chce byc seksi . Lepsza umiesniona niz spasiona . Grube nogi, co podczas chodzenia sie nie rozlaczaja, wiszace brzuchy to jest dopiero oblsense.a najgorsze gdy takie ida na plaze czy basen i pokazuja te ksztalty a raczej mase i bezksztalcie ;/ te miesnie moze kobiece nie sa,ale przynajmniej estetyczne