Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia zu

rok po operacji

Polecane posty

Gość zuzia zu

Jestem ponad rok od operacji nosa, operacja wyszła tragicznie, nos krzywy, problemy z oddychaniem. Szykuję się na poprawkę, ale zastanawiam się czy warto, czy nie będzie gorzej. Może na dniach wkleję zdjęcie nosa i proszę was o poradę, do kogo się udać, kto jest najlepszy od nosów?

Gość samantasa
A co wyszło zle? Tego jak będzie po poprawce nie przewidzi nikt

Gość zuzia zu
Mam skrzywioną przegrodę, grzbiet nosa jest bardzo krzywy i z jednej strony nosa mam ubytek w grzbiecie. Wiem, że nie wiadomo jak wyjdzie, wszystko zależy od lekarza. Dlatego pytam, kogo możecie polecić? Interesuje mnie warszawa, łódź i ewentualnie kogoś z polanicy . Proszę o wiarygodne, sprawdzone miejsca.

Gość gość
u dobrego specjalisty pewnie jest większe prawdopodobieństwo udanego zabiegu a u kiepskiego, wiadomo skad biora się statystyki(4 na 10 nie wychodzą)!

Gość ke86
mogę polecić lekarza w Poznaniu,który również operował w Polanicy i jest sprawdzony. Ma dobre opinie i na własne oczy widziałam jak robi nosy.Dr Dydymski...polecam

Gość gość
miałam podobne problemy co ty nierówności na grzbiecie nosa oraz problemy z oddychaniem po poprawcę-oddychanie jeszcze tragiczniejsze nierówności się zmniejszyły ale przez to mój nos jest nienaturalnie pomniejszony.