Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co do wózka dla noworodka

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny popocy, co mam kupic do wozka dla dzidziusia, termin mam na poczatek października? Pościel, specjalny spiworek czy wystarczy cieple ubranko i kocyk. Ratunku tyle tego , że ja już zglupialam

Gość gość
ubierasz stosownie do pogody i przykrywasz kocykiem. Śpiwór to na zimę. choć ja wolę kombinezony. Pościel się wcale nie sprawdza. No chyba, ze poduszka, ale to też nie musowo dla noworodka- wręcz przeciwnie

Gość gość
Moj urodzony w grudniu przykryty byl kocem i zapinalam ta oslonke co maja gondole i to wszystko .

Gość gość
Kombinezon dla dziecka adekwatny do pogody,ewentualnie kocyk i oslonka od wozka.

Gość gość
kombinezon taki polarowy albo z misia na chłodniejsze dni A jak ciepło to normalne ubranko plus ciepły kocyk jak wiatr to pokrycie wózka

Gość Ilaria Esposito
Ja mam na wrzesień i kupiłam tylko 2 otulacze i koc. 1 cienki otulacz Baby Sense Cudlegrow do fotelika z nóżkami jak śpiochy i 1 gruby kocowaty na rzepy Blankets & Beyond Swaddle Bag. Koc też Blankets & Beyond. Wszytko z TK Maxxa, bo normalnie nie ma tych marek u nas na rynku. Może gdzieś w necie są, ale pewnie drogie z w TK Maxxie kosztowały całkiem rozsądnie/normalnie. Kupiłam tam też na wyprzedaży śpiwór Grobag za 40 zł (normalnie kosztuje ponad 100, około 200 zł), na którym na metce jest napisane, że jest dla dzieci 0-6 mies., ale nie wiem, czy będę go używała przy noworodku nawet w gondoli, bo się w nim utopi. Ma tylko napy pomniejszające rękaw, ale nic co pozwalałoby na pomniejszenie długości... Kombinezonu na razie nie kupiłam, ale widzę, że są już w sieciówkach. Najczęściej takie imitujące misia (uszy, łapki i ogonek). Widziałam w H&M i Kappahlu, więc tam są na pewno. W Cubusie, C&A, Marks&Spencer i Mothercarze chyba też widziałam, ale nie pamiętam już dokładnie. Wstrzymam się jeszcze, bo nie wiem jak duże będzie dziecko, a nie chcę kupować od razu na 62, bo jak dziecko będzie małe na 50-56, to przecież będzie mu chłodno w takim za dużym, a kaptur nie będzie okalał głowy, a dorosnąć a nie dorośnie, bo jesień jest krótka i zaraz jest zima, a na wiosnę ten jesienny będzie już za mały, bo pewnie będziemy nosić 68-70.