Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki antykoncepcyjne i utrata wagi

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwa jest utrata wagi przez zażywanie tabletek antykoncepcyjnych? Biorę yasminelle 2 miesiąc i schudłam około 5 kilogramów i nie mam ochoty jeść. Jem zauważalnie szczuplejsza. Czy ktoś zauważył podobne sprawy jak spadek wagi?

Gość gość
No właśnie, możliwe to?

Gość gość
Ja schudłam 8, potem 3 wróciły czyli bilans - 5kg mniej. Zawsze chudne na tabletkach antykoncepcyjnych.

Gość gość
mam zamiar zacząć przyjmować tabletki antykoncepcyjne i właśnie zastanawiałam się czy jest możliwa utrata wagi, bo mam dość dużo do zrzucenia i zaczęłam odchudzanie, i zastanawiam się czy przyjmowanie leków nie zahamuje procesu odchudzania.

Gość gość
Jesli będziesz brała tabletki nowej generacji to raczej nie. Mają działanie antyandrogenne, a to często właśnie hormony męskie maja duży wpływ na tycie.

Gość gość
Chciałbyś otrzymać bonusowe doładowanie ? Nie czekaj weź je ! Od teraz i Ty możesz cieszyć się rozmawiajac z przyjaciółmi :) http://skroc.pl/bonusdoladuj

Gość gość
ja biorę pierwsze w życiu tabletki antykoncepcyjne.. (24+4) jestem nawet nie w polowie blistra a nie mam apetytu. Zauważyłam że mniej jem a za to strasznie dużo piję. woda mineralna leje się litrami. jakbym miala kaca. to mozliwe? i okres mam juz 9 dni.. czy to źle? a raczej juz plamienia

Gość gość
A ulotkę czytałaś?

Gość gość
czytalam i o utracie wagi braku apetytu ani piciu duzej ilosci wody nic nie ma :) także dzięki!

Gość gość
Na początku ważyłam 77kg, odkąd zaczęłam je brać, ważę około 71-72. Nie powiem, że się nie cieszę, bo miałam lekką nadwagę, ale w ogóle nie mam apetytu. Jem słabo i też chcę mi się pić...