Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam

Polecane posty

Gość gość
ja chcę umrzec bo jestem chora i nie chcę wegetować w samotności wskutek choroby, a nie dlatego że przegrałam życie. Akurat w jakims stopniu je wygrałam.

Gość gość
a linki, teksty, muzyzke to można sobie o kant doopy roztrzasnąć jak ktoś jest sam ze swoim cierpieniem.

Gość gość
wstawiłam ten kawałek, bo daje do myślenia i trzeba się zastanowić nad własnym zyciem.. mysle ,ze nie jednemu uratuje życie / z chorbą wygrać nie możesz ? Diagnoza lekarzy jest jednoznaczna ?

Gość gość
bo bez twojego kawałka nikt sie nie zastanawia nad własnym życiem. Litości...

Gość ZNALZŁAM_ MOJ NICK
ja wstawiłam, bo kojarzy mi się z plagą samobójstw parę lat wstecz wtedy znalzłam ten kawałek i po długim czasie go dzisaij odnalazłam jednak to nie oryginał tylko remix 2 kawałki polączone razem . Moim zdaniem powinien go przesłuchać KAZDY , ktory ma mysli samobojcze. Jak ten co śpiewa też tam jest watek,ze mial mysli samobojcze ale się nie poddał nie oddał duszy diabłu .. odbierajcie sobie kawałek jak chcecie wasza sprawa chciałam tylko pomoc

Gość ZNALZŁAM_ MOJ NICK
ja np lubię słcuhać muzyki radosnej kiedy jestem radosna , smutnej kiedy jestem smutna więc skoro mam jakieś problemy to wysłuchanie takich typu kawałków mi pomaga

Gość gość
dzięki, ale to nie zmieni mojej sytuacji.

Gość gość
człowiek nie mysli o samobójstwie bo taka jest robota szatana, ale dlatego, że ma problemy które go przerastają, których nie potrafi udźwignąć. Przestańcie myśleć magicznie.

Gość Mrok Kosmosu
Ogólnie wychodzi na to, że życie i śmierć to problem więc cokolwiek się wybierze będzie źle.

Gość ZNALZŁAM_ MOJ NICK
no to o tym doskonale wszyscy wiemy,ze to nie robota szatana tylko nasze problemy ale czy naprawdę jedyne wyjście to samobójstwo ?!

Gość gość
czasem niestety tak. Można też czekać na cud, ale nikt się raczej za ciebie nie pomodli, najwyżej ci linka prześlą :classic_cool: