Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna79xxx

CZY ISTNIEJA JESZCZE MEZCZYZNI HETERO

Polecane posty

nie tacy z nazwy tylko ale tacy z prawdziwego zdarzenia,stricte hetero.szlak mnie trafia,co sie wami dzieje!!!czytam i slysze,np.Moj misiu chce zebym mu paluszka albo jezyczek wlozyla w tylek,strasznie go to kreci i ma przy tym takie mega orgazmy...... zastanawiam sie,kto tu jest bardziej je...ty,facet,ktory o to prosi,czy kobieta,ktora sie na to zgadza:O

Gość gość
To czasami idzie w parze :D

Gość gość
na wymarciu:(teraz juz same cioty tylko

Gość gość
''kto tu jest bardziej je...ty,facet,ktory o to prosi,czy kobieta,ktora sie na to zgadza''- chodziło mi że to idzie w parze ;)

Gość gość
100%racji pedalstwo to powoli choroba cywilizacyjna

Gość gość
Ja jestem 100%hetero i lubię jak moja kobieta coś tam polize albo pomasuje po mojej d*pci,nie rozumiem dlaczego miałbym przez to być nie hetero. Jeśli moja kobieta lubi po grecku to oznacza ze jest pedałem? Walnij się w ten głupi łeb.

Gość takisobiefacetwsrednimwieku
Ja jestem na 100% hetero i uwielbiam kiedy kobieta stymuluje moj tylek. jest on bardzo erogenny i nie widze w tym nic dziwnego. chyba masz bardzo ograniczone pojecie o sexie - pewnie tylko po bozemu i przy zgaszonym swietle. A ty nie lubisz kiedy facet zajmuje sie twoja druga dziurka??

Gość lublinianin
jestem 100 % hetero kocham bawić się c*pką i nigdy nie pozwoliłbym sobie wsadzać palca w d**ę i nigdy nie włożyłbym w d**ę .d**a jest do srania i niech tak zostanie

Gość słoik Wawa
popieram lublinianina

niestety zniewieścienie w stroju, obyczajach i wszędzie podawanemu modelowi homo tak skutkuje - z resztą wiekszość uważa, że homo to nie odchył, albo że facet bi to nie ciota!! Jak nie jak tak....

@ czarna - i rozumiem że prawdziwy 100% hetero jeszcze na przykład nie powinien się golić pod pachami, czy na jajkach, bo to zalatuje pedalstwem? A powiedz mi, moja droga, czy balsamu po goleniu można użyć? Albo kremu nawilżającego? Czy dezodorantu? Bo może prawdziwy facet powinien walić smarem, potem i koniem? Straszne rzeczy - poprosił o popieszczenie tyłka. No gej na 100%. Dżizas..

Gość gość z kawą i łaciatym
zabolało? metro - gejuchu :)

Gość supersamiec666
A ja mam taki styl ze na pewno czarna by się we mnie zaduzyla z miejsca. Gacie zmieniam raz na tydzień bo mi z***biascie wali testosteronem z kroku,zębów nie nitkuje bo to pedały tak robią,prawdziwy facet zawsze cmika trzyma w ustach a w lapie browar. Jak się zesram to nie wywietrzysz bo jestem prawdziwy macho i wpieprzam kielbachy. Czarna choć do mnie pokaże ci i mi o*******esz. Ja tam się z babami nie cyckam,biorę od tylu bo tak lubię a kobity lubią zdecydowanych. W życiu de nie dam palca włożyć w d*pe ani polizać też nie dam bo to mnie brzydzi taka pedalizna.

Gość gość
Przezuciles juz dzisiaj gnoj?

Gość gość z kawą i łaciatym
a prawda jest taka, że dzisiejsi "faceci" spędzają w łazience więcej czasu niż kobity, pindrzą się przed lustrem, noszą torebeczki, szaliczki, rureczki i miziają się z kolegami na powitanie. it's sooooo manly

Gość gość
koorwa,co was obchodzi czy ktos jest gejem czy hetero.?

gosc-autor, nie ironizuj i nie odwracaj kota ogonem! Dla was metropedziów jak ktoś nie pudruje noska i nie kremuje non stop buźki, nie wczepia sobie kolczyków jak baba, nie chodzi na solarium, nie ubiera się jak baba, nie myśli o wkładaniu choćby palca w d**ę to musi być zarośnięty, śmierdzący i oczywiście niewyedukowany zwierzak przerzucający gnój...

Gość gość
up up up

johnzotwocka, nie ironizuj i nie odwracaj kota ogonem! Dla was supersamców-megamacho, jak ktoś dba o siebie, a od czasu do czasu lubi pieszczoty tyłka, to musi być metropedziem, pudrować sobie nosek, kremować non stop buźkę, wczepiać sobie kolczyki jak baba, chodzić na solarium, ubierać się jak baba, i siedzieć cały czas z palcem w d***e... . . w drugą stronę tak samo brzmi..

Gość gość
... bo wy, baby, szukacie tylko ogierów z wielką pałą, a taki będzie chciał wsadzać w każdą dziurę. Popieram tutaj lublinianina. D**a jest od srania, a "myszka od bzykania. Mnie anal nie kręci, a jakby laska zaczęła dobierać mi się do zwieracza, to bym się wkoorwił.

Gość Anony
d**a jest od srania, c*p*a do bzykania. ;)

Gość gość
prawdziwy facet moim zdaniem to taki ktory: nie przebiera w ubrankach jak panienka ubiera sie klasycznie bez udziwnien ale schludnie, nie boi sie ubrudzic jak cos trzeba naprawic, jest pewny siebie i ma wlasne zdanie,ruch nie jest mu obcy,uzywa niezbednych kosmetykow do golenia,zel,szampon,antyperspirant,perfumy i koniec. I jak ma liczyc to liczy na siebie

Gość gość
czarna wedlug ciebie prawdzwy facet, hetero nie laduje zony w pupe, ani jej tam nie lize, ani nie chce byc tam lizany tak? a jak faceta lubi w tylek to znaczy ze pewnie ma geny meskie i zostala by transem tak? dla mnie wlasnie spedal*oni facei maja problem z lizaniem swojego tylka badz cudzego dla nich to takie niemeskie, oblesne, a fee jak kobieta im wspomni o tym to ci sie oburza wiec tak akobieta siedzi cicho, nie bedzie o tym rozmawiala ze swoim "meskim" hetero facetem kobiety po 30stce uwielbiaja byc rypane w tylek jak i uwielbiaja lizac tylki meskie i teraz majac takiego niby hetero meza, taka kobieta nie moze mu zdradzic swoich potrzeb i co zrobi? znajdzie sobie meskiego byka na boku ktory ja zerznie w tylek po ktorym ta bedzie miala kilka orgazmow a na koniec wylize mu tylek sama, powsadza palce, tak ze facet bedzie wyl a kobieta, jak myslisz? bedzie tak zaduzona, zakochana i spelniona jak nigdy nie byla przy sowim hetero wedlug ciebie facecie a ci faceci wedlug ciebie, hetero mescy, moga jedynie pomazyc o takim sexie

Gość gość
jak we wszystkim - trzeba znaleźć złoty środek -