Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam mam duży problem, liczę na to że mi pomóżcie i samą z tym tak nie zostawicie. Spóźniał mi się okres 6 dni, gdzie zawsze miałam regularny. Kupiłam test ciążowy i wyszła mi lekko różowa kreska zrobiłam drugi i była bardziej widoczna czyli można rzec że oby dwa testy wyszły pozytywne.Towarzyszy mi przy tym dziwny apetyt ogórki kiszone kapusta kiszona wszystkie co kwaśne i ostre, brak chęci do używek po kawie jest mi nie dobrze, dziwny posmak w ustach taki metaliczny smak oraz zgaga, wrażliwe piersi oraz huśtawka nastrojów. Zauważyłam też że szybko się męcze gdzie wcześniej byłam w dobrej formie. Zaczelam plamić na różowo nie było tego dużo później w nocy nie było nic i wczoraj koło 10 dostałam okres o ile nie jest to jakieś silne krwawienie, wieczorem towarzyszyła mi gorączka nie wiem co jest grane. Możliwe jest że mogę być w ciąży ??? Prosze pomóżcie bo nie wiem co o tym wszystkim wg myśleć

Gość gość
jeśli krwawienie nasili się,to nie zwlekaj dziewczyno,bo może to skończyć się źle. Z mojego punktu widzenia,nie powinno być większych plamień,a tym bardziej krwi...Może to ciąża pozamaciczna???

Gość gość
A powiedz mi babo dlaczego ty tu piszesz?? Czy kafeteria to lekarz i cię zbada??!! Czemu nie idziesz do PRAWDZIWEGO lekarza tylko tracisz czas na pisanie tutaj?

Gość gość
lekarza mam dopiero w poniedziałek

Gość gość
jeżeli to wczesna ciąża,a krwawienie jest silne to być może doszło do poronienia,powinnaś zgłosic się z tym do lekarza

Gość gość
na osrty dyżur, cokolwiek idź, to nie jest normalne

Gość gość
wiesz na dobrą sprawę bardzo często dochodzi do takiego poronienia i kobiety nawet czesto o tym nie wiedzą. Gdybyś nie zrobiła testów to byś myślała że to po prostu zwykły okres i do lekarza byś prędko nie poszła... Może też być ciąża pozamaciczna jak ktoś już napisał i chyba jest też w dalszym ciągu możliwość że pomimo krwawienia nie poroniłaś ale to ci powie tylko lekarz. A ciąża była planowana?

Gość gość
ciąża nie była planowana, z tego co czytałam w internecie jakaś część kobiet przez pierwsze miesiące ciąży ma okres, chyba pójdę do szpitala