Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalala

poszukuję filmu z sandrą bullock

Polecane posty

Gość szalala

Witam, poszukuję filmu i o ile dobrze pamiętam grała w nim Bullock. O kobiecie w ciąży, którą zostawił facet, ona jechała w pociągu i przymierzała obrączkę innej kobiety, wtedy był wypadek pociągu. Ocknęła się w szpitalu, po porodzie, wszyscy wzięli ją za właścicielkę obrączki(wygrawerowane imię i nazw.), a ona podawała się za tą osobę, potem to oczywiście wyszło na jaw itp. na końcu filmu inna kobieta zabija ojca jej dziecka. na filmwebie w filmach z Bullock nie mogę tego znaleźć, ale może nie dodali, a może to jednak inna aktorka była... jeśli ktoś wie czekam na odp i z gory dzięki:)

Gość gość
szukam, ciężko znależć...

Gość gość
lubię Sandrę ;) ale ten film jest mi nieznany jeżeli znajdziesz- daj znać jaki tytuł też obejrzę

Gość gość
Czy może to film " Ja Cię kocham a ty śpisz " ?

Gość gość
Tez pomyslalam o ja cie kocham a ty spisz

Gość gość
" Ja cię kocham a ty śpisz " Opis filmu: Lucy (Sandra Bullock) sprzedaje bilety w metrze. Codziennie rano siedząc w pracy obserwuje młodego, wyglądającego na bogatego mężczyznę (Peter Gallagher), w którym się po kryjomu podkoc***e. Pewnego dnia Lucy ratuje życie swojemu "ukochanemu", który wpada pod pociąg. Niestety w wyniku wypadku popada w śpiączkę i trafia do szpitala. Tam dziewczyna poznaję rodziców mężczyzny, którzy biorą ją za narzeczoną syna. to o ten film chodzi ?

Gość gość
sandra w filmie ja cię kocham a ty śpisz nie była w ciąży. Wątpię by chodziło ci o sandrę

Gość gość
przecież mówię że to nie ten film co autorka poszukuje nie czytacie co opisała???

Gość gość
Mrs. Winterbourne

Gość gość
Pani Winterbourne (1996) "Connie jest w ciąży i właśnie wybiera się do przytułku dla samotnych matek. W pociągu zaprzyjaźnia się z młodym małżeństwem - spadkobiercą ogromnej fortuny i jego żoną Patricią, która podobnie jak Connie spodziewa się dziecka. W momenice, kiedy Connie przymierza obrączkę Patricii, pociąg rozbija się, a Connie ląduje w szpitalu. Rodzina Winterbourne'ów uznaje Connie za młodą wdowę i zabiera do rodzinnej posiadłości. Tu Connie musi zmierzyć się z zawiedzioną życiem "teściową" i tu też spotyka swojego "szwagra"..."