Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jshvfsidhvfdjsi

Zakaz seksu w ciąży

Polecane posty

Gość jshvfsidhvfdjsi

Ginekolog zabronił uprawiać nam seksu. W żadnej formie. I zapowiedział, że już tak raczej zostanie do końca ciąży. A to dopiero 3 miesiąc. Dziewczyny ja dostaję na głowę. Mam erotyyczne sny i podnieca mnie absolutnie wszystko. Mam wrażenie, że eksploduję zaraz. Jak to znieść?

Gość gość
no trzeba było sie z tym liczyć, ciąża nie choroba, ale zwyczajne to to nie jest przygotowujcie się- po ciąży najpierw też zakaz, potem Twój ból i zmęczenie, potem dziecko będzie wam wskakiwać do łóżka na spontana....to już jest w ogóle koniec, nawet nie będziecie na to zwracać uwago, bo dziecko przecież ważniejesze i oboje bedzie je kochać bardziej od siebie nawzajem

Gość gość
Tak to już jest, ja miałam to samo, urodziłam chłopaka. Ponoć libido wzrasta jak ma być chłopiec ;p

Gość gość
Ale głupoty piszesz gościu.To że ty tak masz nie znaczy że każdy.I pytanie było o co innego.Moja droga nic z tym nie zrobisz musisz przeboleć niestety :(

Gość gość
Bzdura - ja jestem w ciąży z dziewczynką i też na początku miałam straszną ochotę na seks i sny erotyczne. Ale to przechodzi - teraz szaleją hormony więc to zrozumiałe. W końcu się wszystko unormuje i nadmierna ochota na seks minie. Nie martw się :)

Gość jshvfsidhvfdjsi
Jedno dziecko już mam więc takie rady mnie wyłącznie bawią. Gościu nr2 mówisz, że chłopiec? Wiesz, mam już dziewczynkę i tamta ciąża była zupełnie inna. Wtedy miałam okropne mdłości i wstręt do każdego zapachu a teraz mdłości bez szału ale jem jak powalona taka głodna jestem. Więc może i syn:)

Gość jshvfsidhvfdjsi
To nie jest nadmierna ochota na seks ale zwyczajne napięcie seksualne. Wyobraźcie sobie, ze miałam nawet orgazm przez sen! Serio, mój organizm już jest jak bomba i marzy o mega orgaźmie.

Gość gość
tak to jest- dziecko odbiera mężczyźnie kobietę, a daje mu matkę, którą ma kochać i kochać widok jej macierzyństwa po porodzie miłość jest głównie platoniczna, a jak seks, to jest to tylko seks, bo miłość wydaje się juz blada przy miłości do dziecka

Gość jshvfsidhvfdjsi
Co ty pierniczysz:D Mam Męża i dziecko i miłość do Męża nie jest blada, jak jesteś łaskawa określać. Wręcz przeciwnie, nas to łączy. Kochamy córkę jak wariaci ale siebie też:)

Gość gość
ale dziecko bardziej i jakoś to na pewno widać;-/

Gość jshvfsidhvfdjsi
Jak ci tak wygodnie myśleć to proszę bardzo ale nie wciskaj innym swojej ciemnoty.

Gość gość
Ja mialam tak samo jak gosc wyzej. Odsunelismy sie od siebie, milosc jakby wyplowiala. Dziecko bylo na 1 miejscu, dla partnera rowniez, az sie wkurzylam. Doszlo do rozmowy, gdzie wszystko wyjasnilismy sobie. Staramy sie i jest coraz lepiej. Szczerze, to nie spodziewalam sie, ze po urodzeniu dziecka moze nastapic taki kryzys. Odnosnie wstrzemiezliwosci, rowniez dostalam szlaban na sex. Nie bylo latwo ale dziecko bylo najwazniejsze. Moj partner wiedzial, ze bardzo mi sexu brakuje wiec nawet mnie nie dotykal, byleby tylko mnie nie pobudzac. Podziwiam go za to. Czasem zdarzylo mi sie go zaspokoic ustami, sama siebie tez zaspokajalam ale tez nie za czesto, bo sie balam. Po porodzie tez nie wolno ale na szczescie czas szybko leci. Nie przejmuj sie, dasz rade.

Gość gość
no bo dziecko jest najważniejsze w tym sensie, że trzeba się nim zajać, nawiązać więź, wiedzieć co u dziecka słychać, pomóc w rozwoju, w edukacji, to jets psi obowiązek,a le i wzruszenia i satysfakcja natomiast rodzicielstwo ma zbliżać ludzi, oni byli przed dziekcim i dziecko jest dizęki ich związkowi, i dziecko zaraz będzie miało swoje zainteresownaia, koegów, potem pójdzie z domu i sie zostaje we dwoje i pod tym względem związek jest najważniejszey różne rzeczy są ważne w rodzinie, dziekco am pewien priorytet, ale to z meśżem jednak się jest wszystko trzeba jakos wypośrodkować, nie zawsze się da idealnie, ale życie polega na tym, by sie starać

Gość jshvfsidhvfdjsi
Zaspokajałaś się czasem? Jezu mnie w tej chwili i to by zadowoliło. Myślicie, że można?

Gość gość
A napisz czemu lekarz zakazal Ci sexu? Tez jestem w 3 miesiacu. Mi pozwolil na sex bo sie zapytalam. Orgaznm przez sen tez mialam. Robie sobie sama dobrze palcem ale na sex z mezem nie mam ochoty. Jakos taka zatkana sie czuje.