Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go zdobyć

Polecane posty

Gość gość

prosze o techniczne wskazowki

To wszystko zależy od tego, jaka jesteś. Czy ładna, czy brzydka, a może bardzo ładna. Cicha czy przebojowa. No i jaką masz osobowość/charakter. Tylko mając takie dane można doradzić coś więcej :)

Gość gość
srednio ladna, cicha, sprawiajaca wrazenie szarej myszki, ktora dobrze wykonuje swoja prace. Niesmiala, nie pcha sie przed szereg (on to zauwazyl)

A ile masz lat (przepraszam za pytanie), a ile on? I jakie jest między wami "tło" - np. wspólne miejsce pracy? Jakaś relacja typu podwładna-przełożony (albo odwrotnie?) A - i czy on wie o Twoim uczuciu/zauroczeniu? I czy potrafiłabyś przełamać nieśmiałość w "zdobywaniu" go? Niektóre nieśmiałe dziewczyny potrafią być śmiałe wobec obcego faceta, gdy im zależy :)

Gość gość
pierwszą młodosć mamy już za sobą. co do relacji, to raczej podwładny - przełożony.

Gość gość
ale nie ma o czym mówic. bo i tak nic z tego.

Raczej nic z tego. Jeśli jesteś "szarą myszą" to z jakiej racji ma się Tobą zainteresować? Chyba, że takie lubi (ale to też kiepskie, bo świadczyć może o jego problemach ze sobą). Podsumowując - przestań być szarą myszką pytającą na forum jak poderwać faceta tylko weź sprawy we własne ręce (wygląd, zachowanie). Powodzenia.

Gość gość
Ale w tłumie ludzi, w aulach, na korytarzach, dostrzega tylko mnie, z daleka mnie wita. To może taką szarą myszką nie jestem :(

Gość gość
kto ma pomysl?