Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ignorancja

Polecane posty

Gość gość

jak przejawia sie ignorancja ze strony faceta?

Gość gość
tak samo jak ta ze strony kobiety.. przykladowo - piszesz listy i nikt ci nie odpisuje

Gość gość
Ignorancja w czym?

Gość gość
ignorowanie kogoś to nie to samo co ignorancja, weź się za googlowanie wogóle to się ignorancją popisujecie

Gość gość
ignorancja jest nowoczesnym stylem jak sie wszystkim wydaje. spotykam sie z ignorancja od szkoły zawodowej po wsze czasy. zaczęło się od głupiego listu do chłopaka. te dziewuchy nawet ppotrafią pokazać jakim jestem zerem dla nich . nie oczekuję od tych osób zeby mnie lubiły . taka głupia błahostka z listem potrafi prowadzić do chamstwa i podłości. Przekonałam sie o tym kiedy chodziłam do tamtej szkoły . te dziewczyny wredne pokazały w szkole że one rządzą. teraz wielkie paniusie pokazują jakie są ważne. Mam nadzieję że w tamtej szkole gdzie chodziłam zmienią przepisy. nie jetsem msciwa osobą ale coż trzeba odwdzieczyc tym samym. oko za oko ząb za ząb. też będę okazywać ignorancję niech wiedzą jak to jest podłym wobec mnie . te osoby sa tak samo zerem.

Gość gość
Kubuś nie pierwszy raz myli ignorancje z ignorowaniem:p tak jak odczucia subiektywne z obiektywnymi:p Sporo.robi takich błędów ten nasz guru kafeterianowy

Gość gość
ignorancja to nie to samo co ignorowanie tępaki!!!!!

Gość gość
Czego wymagasz, jak dla tych idiotów i idiotek bynajmniej jest synonimem przynajmniej?

Gość gość
Ignorancja to inaczej nieuctwo. Mylenie ignorancji z ignorowaniem jest oznaką nieuctwa.