Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za tydzien mam pierwszy skan i sie boje

Polecane posty

Gość gość

ponad rok temu poronilam ciaze blizniacza w 4 miesiacu, jestem teraz w 8-9 tydzien i troche sie boje czy bedzie ok czy nie poronie znowu, mam 37 lat i czy nadal starac sie o dziecko bedzie mialo sens jak cos pojdzie nie tak, sama nie wiem mam dylemat, ktos moze jest w takiej samej sytuacji

Gość gość
Masz 37 lat, piszesz na polskim forum kafeteria i w tytule uzywasz nazwy "skan" tak jakby kazdy musial wiedziec co to oznacza...:O taka stara baba a nie zapomniala juz polskiego jezyka? Trudny jezyk? Nie mozesz po polsku napisac a nie wcinasz tu angielskie zamienniki do polskiego tekstu??

Gość gość
bardzo mi przykro ze poronilas, wiem ze jest Ci bardzo ciezko ale postaraj sie myslec pozytywnie zeby nie zaszkodzic dziecku lub dzieciom, mysl teraz ze musi sie udac, to co sie stalo wcale nie musi sie powtorzyc, trzeba miec nadzieje, trzymaj sie cieplo

Gość gość
a tobie to przeszkadza??ja mam wiekszy problem niz martwienie sie jakims slowem skan

Gość gość
ciaze blizniacza jest duzo latwiej poronic. Tym razem zapewne bedzie jedno wiec sie nie martw. Ja tez sie martwilam przed pierwszym usg strasznie.. mialam je dopiero w 13 tygodniu. Mieszkam w uk i tutaj tak robia. Pozniej sie dalej martwilam po nocach nie spalam i dalej sie martwie a jestem w 23/24 tyg. i powiem ci mi baaardzo duzo dalo sluchanie wesolych piosenek/ smianie sie. Nie czytaj bzdur na internecie jesli czytasz cos zlego automatycznie masz zly humor a zly humor przyciaga zle mysli. Zle mysli potrafia zmienic rzeczywistosc. Ciesz sie i smiej, mysl pozytywnie a daje ci gwarancje, ze bedzie dobrze.

Gość exdebill_po_wakacjach
23.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Masz 37 lat, piszesz na polskim forum kafeteria i w tytule uzywasz nazwy "skan" tak jakby kazdy musial wiedziec co to oznacza...pechowiec.gif taka stara baba a nie zapomniala juz polskiego jezyka? Trudny jezyk? Nie mozesz po polsku napisac a nie wcinasz tu angielskie zamienniki do polskiego tekstu?? szybciej byłoby ci wrzucić w googla słowo i się dowiedzieć niż napisać tego posta, a jeszcze szybciej nie wchodzić w ogóle jak nie rozumiesz tego słowa, jak się trochę mieszka za granicą to czasem się użyje miejscowego słowa automatycznie - ale pewnie ci się polepszyło po zjechaniu 'starej baby'...

Gość gość
ja tez mieszkam w uk, w londynie, rok temu jak poronilam to wywolywali mi porod, potem lozysko niechcialo wyjsc i mialam operacje pod narkoza, ale musze przyznac mialam super opieke lekarzy, wiec sie martwie troche ale masz racje trzeba myslec pozytywnie

Gość gość
Jak mieszkasz za granica to na tamtejszych forach zadawaj pytania jak nie umiesz po polsku się wysłowić, może lepiej ci pójdzie po innemu.

Gość exdebill_po_wakacjach
twojej wypowiedzi też brakuje do ideału, więc może sama popracuj nad swoim językiem pisanym, zanim zaczniesz pouczać innych:)

Gość gość
kobiety skoncentrujcie sie na temacie a nie jednym slowie, co za niedojrzalosc