Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraziłam się hiv

Polecane posty

Gość gość

I jest mi z tym dobrze było przyjemnie i,umrę łagodnie

Gość gość
Ja tam leczenia nie podejme umrę za te dobre 5lat akurat skończy się najlepszy okres w życiu to nie będzie tak żal

Gość gość
no tak prowokuj kim koleiek jesteś licho nie śpi,może kiedyś naprawdę ci się to przytrafi,nie koniecznie musi to być narkoman /a,ale statystyki grzmią na alarm,śląsk warszawka, najwięcej.

Gość gość
jasne,przyjemnie umrzesz,lepiej nie kus losu,bo zapewniam cie,ze zanim sie zdechnie,to sie najpierw zesrasz z bolesci:p

Gość gość
Ja naprawdę się zaraziłam i się cieszę poważnie. I nie od narkotyków tylko seksu byłam na wakacje w pracy w angli i robiłam to z murzynem kilka tygodni, to był mój pierwszy i ostatni partner gdyż żaden normalny polak by mnie nie chciał jestem niska blondynka z zezem, po zawodówce bez pracy jestem płaska teraz cieszę się że umrę, ale ta choroba przyszła tak nagle nawet mój umysł nie protestował jak świadomie robiłam to z kimś zarażonym, pewno moja psychika też chce umrzeć

Gość gość
ja prdl co za kretyn/ka,masz k***a mozgozera:D

Gość gość
Nie mam mózgozera tylko smutne życie wierzę że w przyszłym życiu urodze się jako ktoś wartościowy

Gość gość
No już w to wierzę,prowokuj ,prowokuj ja spadam, widziałam jak młode osoby,brzydkie,ładne,ale każdy w chwili śmierci,chce żyć.