Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnBestia10

DZIEWCZYNY ŚMIEJĄ SIĘ Z MOJEGO WYGLĄDU DLATEGO MAM FOBIE SPOŁECZNĄ

Polecane posty

Gość gość
Widocznie pozwalasz sobie wchodzic na glowe i to wyczuwaja.

Gość gość
daj z liścia jednej, drugiej i będziesz miał spokój, a za to nic nie grozi

Idę pomóc znajomemu rolnikowi w polu i jak przechodzę obok sklepu , to tam stoją zawsze dziewczyny (bardzo ładne) i śmieją się z mojego wyglądu. Jedna wyzywa mnie zawsze od Bestii stąd ten nick.

Z każdym dniem mam coraz większą ochotę żeby uderzyć je w twarz za te śmiechy, ale jeśli to zrobie to boje się , że żaden rolnik nie wezmie mnie do pomocy i wtedy umrę z głodu. Mała to wieś i wszyscy wszystko wiedzą. Jestem pośmiewiskiem tej wsi.

Gość gość
No to trzeba sie postawic.

Gość The last living rose
A ty uwazasz, ze jestes bestia? Moze podobaja ci sie te wyzwiska skoro sie z nimi utozsamiasz...

Jestem brzydki i dlatego żadna mnie nie chce. Mam taką typowo mongolską twarz. Ta bestia to moja skaza

Nic na to nie poradzisz :) a ile masz wzrostu?

Gość gość
Młode dziewczyny zwłaszcza w grupce tak mają, że lubią pośmiać sie z kogoś kto wygląda gorzej, i jest łatwym celem. Powiedz im żeby lepiej popracowały nad własnym wyglądem, zamiast zaczepiać ludzi.

Gość gość
Pojedź im po atrakcyjności, a jeśli to nie pomoze to jak gówniare z plaskacza. Sprawdzone-potwierdzone.

Gość gość
Punktuj je po wygladzie w miejsca gdzie brakuje im to co kobieta powinna miec. Skoro ktos z ciebie szydzi musi tez spodziewac sie konsekwencji.

Gość gość
Do autora Zakładasz czasem gorset??:classic_cool:

Gość gość
a właściwie to dlaczego na to pozwalasz ?

Gorset? A niby czemu miałbym to ubierać? x Pozwalam na to bo jedna z dziewczyn jest córką rolnika , któremu pomagam na gospodarstwie. Nie chce stracić tych kilku złotych na dzień. Ale w końcu nie wytrzymam i pogonie to towarzystwo , bo jestem coraz bardziej sfrustrowany. Fobia mi się powiększa że jak widzę więcej niż 10 ludzi to nie idę dalej , bo się boje. Do takiego stanu doprowadziło mnie życie w domu z matką pijaczką oraz szydzenie z mojeo wyglądu. Dodatkowo mam depresje przez matkę , która nachodzi mnie ze swoim konkubentem u mnie w domu i kradną mi zarobione pieniądze.

No to super. Jestes wysoki, a jaka masz sylwetke? Moze moglbys sie troche podwartosciowac wyrabiajac sobie muskuly?

Gość gosc666
1.Mozesz postawic sie i nie pozwalac sie tak traktowac. 2. Nic nie zmieniac i dalej nadstawiac d*pe do lania. 3.Unikac ludzi jak tylko sie da. Twoj wybor.

Gość gosc666
1.Mozesz postawic sie i nie pozwalac sie tak traktowac. 2. Nic nie zmieniac i dalej nadstawiac d*pe do lania. 3.Unikac ludzi jak tylko sie da. Twoj wybor.

Gość gosc666
A co maja muskuly do niskiej samooceny. Znam gosci przypakowanych, a problem a problem nie zniknal . Wyznaczaj granice w rozmowie i wytyczaj na ile moze sobie pozwolic rozmowca. Jezeli czujesz, ze cos jest nie tak i ponizany jestes, wtedy natychmiast zwracaj uwage.

Ja bylam kiedys gruba i tez ludzie sie ze mnie wysmiewali. Schudlam i nabralam wartosci siebie.

Chudy nie jestem, bo jednak trochę się nadźwigam na gospodarce. Ale co z tego , że mam trochę mięśni jak mam brzydką twarz...

No to, ze faceci z brzydka twarza tez sa pociagajacy. Ja tam ostatnio fantazjowalam o seksie z brzydkim facetem ;) Ale do rzeczy, jesli nie chcesz sie czuc jak smiec musisz zrobic cos ze swoja matka, zeby nie kradla twoich ciezko zarobionych pieniedzy ;)

Gość gość
:)Znasz film lub ksiazke : Piekna i bestia.