Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhaneczkka

czy ból brzucha w bardzo wczesnej ciąży jest normalny

Polecane posty

Gość hhhaneczkka

zrobiłam test wyszedł pozytyw, jednak bolimnie brzuch po lewej stronie od jajnika i od tyłu jak w okres tylko silniej, chcę zachować tę ciąże czy to normalne, dodam że nie mam żadnych plamień, tylko ten ból nie aż taki silny ale bardzo nieprzyjemny jakby ta lewa strona mi drętwiała

Gość gość
Mnie przy ciąży bliźniaczej nie bolał tylko tak mierdził jak na okres. Może idź do ginekologa.... zawsze to fachowa opinia. Powodzenia! :)

Gość xzxssswww
w pierwszej ciąży brzuch bolał mnie strasznie! Niekiedy zginało mnie wpół z bólu..w drugiej tylko ćmiło jak na okres...

Gość hhaneczka
wzięłam nospe i teraz przestało jednak mnie to niepokoi bo jestem po poronieniu, gdybym była w kraju poszła bym do lekarza, niestety tu gdzie jestem nie będzie reakcji lekarza bo pierwsz wizyta u położnej jest w 12 tyg do tego czasu trzeba czekać

Gość gość
Ja myślę , że nie powinnaś się tak bardzo martwić , aczkolwiek idź do lekarza. Mnie przez cały I trymestr bolał brzuch , właśnie tak jak Ciebie tak jakby jajniki. Lekarz powiedział , że to normalne wiązadła się rozciągają. II trymestr był już spokojniejszy , wspominam go bardzo dobrze. Natomiast III już ciężko -- zostało mi 5 tygodni do porodu.