Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie kaszki od5mca akupilam bobovite bananowa ja nie wiem plisss

Polecane posty

Gość gość

cos tu piszecie o tym zeby samemu robic ale ja nie wiem o co chodzi szukalam w sklepie .mieszkam w anglii mamy tu sklepy polskiee nie bylo nic. ta jest bezglutgenowa

Gość gość
Na prawde nie wiesz jak samodzielnie zrobic kaszke z owocami?czy do tego trzeba eyzszych studiow? W anglii masz na pewno wiekszy wybor zdrowych kaszek.

Gość gość
nie nie wiem:D jaka kaszke kupic?? gotowa kaszke a owoce przez sitko? czy co?:D

Gość gość
w rossmanie sa dobre kaszki babydrem bez cukru,poloecam dla mojej corki smakuja.

Gość gość
ale ona pyta jakie kaszki samodzielnie zrobione.. ja tez nie wiem:D

Gość bambaryła32
bardzo dobre kaszki ma firma Holle,te inne są naładowane cukrem

Gość gość
ja kupuje bobovite i nestle :) używam od 4 mca tych kaszek

Gość gość
kupujesz zwykłą kaszę jaglaną, mielisz ją, gotujesz w wodzie 1:2 przez ok.20 minut, w razie potrzeby dodajesz wody

Gość gość
23.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość ja kupuje bobovite i nestle usmiech.gif używam od 4 mca tych kaszek xxxxx nie masz powodu do tej radości. Pewnie sama też jesz takie gówno, więc pomogę ci informacją, że w Biedronce wszystkie zupy w proszku są 30% tańsze.

Gość gość
mielic kasze?? i co jeszcze?? ja kupuje kaszki eko: holle i alnatury. czasem milupe albo hippa. bezmleczne. owoce dodaje sama.

Gość gość
A co za problem zmielic kasze? Te blyskawiczne to po prostu maka. Czyli zmielone ziarno,kasza. Wiec samodzielnie tez mozna. Mozna zmiksowac po ugotowaniu rowniez. Owoce dodaje sie swieze albo ugotowane przetarte przez sitko,czy tez zmiksowane,jak kto woli. Nie wiem jak mozna sie podniecac kaszka.w.ktorej na drugim miejscu jest ilosciowo cukier a dodatek smakowy owocu to zaledwie 1 %.i czasem jest to sztuczny dodatek(jak np.w kaszce waniliowej cukier wanilinowy). Juz na prawde lepiej doslodzic swoja kaszke,przynajmniej kontrolujemy ilosc i smak a nie podajemy gotowy cukrowy ulepek.