Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola345

USUWANIE TRĄDZIKU LASEREM

Polecane posty

Gość karola345

Witam ! Zacznę od początku. Jestem dziewczyną i mam 17 lat. Moim najgorszym problemem jest chyba samoakceptacja. Nie potrafię w pełni zaakceptować siebie, ponieważ mam straszny trądzik na twarzy oraz pełno blizn. Z nim męczę się już 7 lat. Tak naprawdę próbowałam przeróżnych rzeczy. Zaczynając od kremów, maści, antybiotyków - wielu się nałykałam, a kończąc na zabiegach HERBAL A PEEL u kosmetyczki. A teraz jestem w trakcie kuracji lekiem IZOTEK. Boję się, że będę mieć problemy z wątrobą, a to u mnie nieuniknione. Potrzebuję więc dobrej rady. Co sądzicie o laserowym usuwaniu trądziku? A może jednak nie odstawiać IZOTEKU ? Mieszkam w okolicach Szczecina i może ktoś poleci jakieś dobre kliniki ? Próbowałam, już naprawdę dużo, chcę zrobić to dla siebie, żeby poczuć się w końcu sobą, a nie spotykać się ze złymi reakcjami osób, jaką to mam straszną twarz. Nic na to nie poradzę, a walczyć próbuję, jak na razie - bezskutecznie. Przepraszam, że się tak rozpisuję i z góry dziękuję za odpowiedzi ;) POZDRAWIAM.

Gość gość
Trochę się podtruwasz tymi lekami. Czesto jest tak, że po odstawieniu leków tradzik powraca. Mi pomógł olej z czarnuszki. Jest ohydny w smaku i nie zbyt ładnie pachnie, ale da się przezyć. Trzeba pić codziennie jedna łyzeczke oleju podczas śniadania i oprócz tego smarować wypryski na twarzy.