Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emc90

Rybi zapach z pochwy

Polecane posty

Gość emc90

Witam Kobitki :) od pewnego czasu,borykam sie takze z tym tematem.probowalam wszelkich metod domowych na pozbycie sie tego badziewia,bez skutku.w zwiazku,ze mieszkam za granica i nie mam mozliwosci korzystania z artykulow dostepnych w polskich aptekach,leki wysylala mi mama,ktore mialy byc pomocne przy tego typu infekcji.niestety bez efektu.dzis udalam sie do gina,okazalo sie to: WAGINOZA BAKTERYJNA przy ktorej niezbedne jest leczenie ANTYBIOTYKAMI,a wiec bez wydziwiania drogie panie,idzcie na wizyte i zbierajcie sie do leczenia,mam nadzieje,ze moje rowniez wyjdzie mi na dobre i zakonczy to smierdzacy problem raz na zawsze:) kiedy zauwaze poprawe zaraz Wam napisze,jakie leki dostalam od Pani Doktor byc moze,znajdzie sie takze odpowiednik tych lekow w polskiej wersji.

Gość Betty Q
Współczuję, znam temat z własnego doświadczenia, niestety. Masz racje, tutaj nie pomogą żadne domowe sposoby, ani półśrodki, trzeba iść do gina i sie porządnie przeleczyc. Sporo informacji o BV przeczytałam tutaj: http://www.lactovaginal.pl/Poradnik-intymny/Choroby-kobiece/Zapalenie-pochwy A trafiłam tam, bo sama stosuje Lactovaginal i to nie tylko po leczeniu antybiotykiem ale tez stosuje kuracje wspomagającą flore, zwłaszcza po okresie.

Gość gość
w podstawowce siedzialam w jednej lawce z dziewczyna od ktorej niesamowicie czuc bylo taki ''zapach'' czy to mozliwe zeby juz w takim mlodym wieku miala takie problemy?