Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy cieszycie się że idzie jesień

Polecane posty

Gość gość

ja bardzo, nie cierpię upałów, a jesień jest właśnie moją ulubioną porą roku: uwielbiam jesienne liście spadające z drzew, temperaturę...Październik, listopad i grudzień to moje ulubione miesiące w roku. Macie też tak?

no ja mam dokladnie tak samo !! kocham te same miesiace ,zas lata i upałow nienawidze ! ciesze sie ze lato juz za mna !!

Gość Evelyn69
Ja kocham lato Ale pod warunkiem, że temperatura to tak 25 stopni. Oraz jest wolne. A ja mam pod ręką zimną Cherry Coke. ;)

Gość gość
wiosna i jesien + lato +- zima +--

Gość gość
Eweks: to mamy ze sobą coś wspólnego. Zwłaszcza, że kupiłem taką fajną kurteczkę na jesień i już nie mogę się doczekać, aż ją założę... Evelyn: lato też lubię, oby niezbyt upalne...

Gość gość
Eweks: no ja mam tą kurtkę z poprzedniego sezonu. Kupiłem w reserved zimą ( była sporo tańsza)...

Gość Evelyn69
Ludzie, przecież są jeszcze wakacje. Po co od razu kurtkę, jak do października będzie fajna pogoda? :)

Gość gość
ale i tak jesień to chyba najbardziej romantyczny czas ( zwłaszcza grudzień), choć w pl to już często zima. Te choinki, bombki, śnieg...magia

Gość gość
Eweks: ile masz lat i skąd jesteś?

Gość gość
nie cierpie jesieni

Gość gość
Eweks: no ja kurcze też wawa. I pomyśleć, że tacy romantycy z Warszawy. Ja mam 28 lat...

Gość gość
jak jesteś starsza to się nie wstydź...:)

Gość gość
wiek to dla Ciebie jakiś powód do wstydu. Przecież nie jesteś stara?

Gość gość
autumn is the best!

Gość Krótkowidz Przemysław
Witam serdecznie. Ja także upodobałem sobie wysoce jesień. Lubię zbierać kasztany. Lubię zbierać kasztany. Lubię pić herbatę. Dziękuję, dzisiaj nie słodzę, hehe. Pozdrawiam serdecznie. Przemysław.

Gość gość
dziękujemy Ci za wypowiedź, Przemysławie:)

Nie lubię. Wręcz nienawidzę. A po jesieni jest zimna a jak będzie tak długa jak ostatnio to ja dziękuję :/

Gość gość
uwielbiam jesien, lubie zime, ale lato to prawdziwe k******o. od tego slonca nic mi sie nie chce, zle mi sie spi, tragedia. chce juz koncowke wrzesnia

Gość gość
a poza tym, wlasnie sie zjaralem i pokladam sie z postu Krótkowidza Przemysława xD

Gość gość
ogólnie lato też jest ok, poza upałami, wtedy faktycznie trudno jest spać i nic się nie chce.Ale teraz już w tym roku raczej upałów nie będzie.

Gość AKRONIMOWA
Ja także lubię jesień :) Nawet już płaszczyk mam, tzn. mam kilka kurtek, trenczy, ale z racji, że jestem kobietą to szmat nigdy za wiele :) Kocham jesienne ubrania i aurę :) A najbardziej polską złotą jesień :) I te zimne wieczory, które uwielbiam spędzać ze swoim chłopakiem, pierwsze przymrozki i ten specyficzny zapach jesieni oraz kolorowe liście i temperatury :)

Gość kocham jesien
To moja ulubiona pora roku. Ale taka prawdziwa zlota jesien, nie jakas plucha i deszcze. Uwielbiam, kiedy z drzew spadaja liscie i wszystko uslane jest w kolorze zlota. Unoszace sie w powietrzu babie lato, szum drzew.

Gość gość
AKRONIMOWA idealnie to opisalas :D jak po pracy wracam z zakupow, jest juz chlodniej, szarawo jak na 17-sta i czuc wlasnie ten zapach, klimat jesieni :classic_cool: