Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania33mam dość

Mój były wziął slub

Polecane posty

Gość Ania33mam dość

Ja dla niego rozwiodłam się wróciłam do panienskiego nazwiska, byłam gotowa wszystko zrobić dla niego. A dzisiaj się dowiaduje że 20 lipca wziął ślub z panią stomatolog. On ma 29 lat, ona 27. Ja mam 33 lata ale nigdy nie robił mi problemów. On ma swoją firmę. Miał wypadek na początku roku i nawet wejść nie mogłam bo ona tam siedziała nie miała takiego prawa była nikim dla niego. A teraz ślub....jak on mógł mi to zrobić. Zaliczyłam jeden skok bok który dla mnie nic nie znaczył a on zostawił mnie ze wszystkim ja musiałam zmyslać bajki dlaczego się rozeszlismy.

Gość gość
bys cos nowego wymysliła bo nudzisz

Gość gość
dobrze ci tak suko

Gość Ania33mam dość
Ja pisze tu pierwszy raz. Mam dość jestem tam w****iona po tym jak się dowiedziałam, że aż roznosi mnie z nerwów.

Gość gość
Tez tak kiedys mialam, facet mnie zostawil bez slowa a po 2 miesiacach okazalo sie, ze bierze slub i jego dziewczyna spodziewa sie dziecka :) szybko m poszlo. Wtedy bylo mi bardzo bardzo przykro, teraz jest mi to juz kompletnie obojetne. Czas leczy rany.

Gość Ania33mam dość
Nie widziałam go od dwóch lat. Jej rodzice mają swój interes i ja z rodzicami kupuje coś u nich niestety i on tam był z obraczką na palcu do jej ojca mówi ,,tato" a do matki ,,mamo". Miałam ochotę powiedzieć mu prosto z mostu że jest chamem,.

Gość gość
jaki pierwszy raz? Od paru tygodni zakładasz temat o tym samym. Pisany tym samym językiem osoby nieskazonej mysleniem (czytaj: kretynki, debilki, niedorozwinietej daunicy)

Gość Ania33mam dość
Dziecka raczej nie mają. Ona jest szczupła jeszcze.

Gość gość
Nie widziałaś go od dwóch lat ..i się dla niego rozwiodłaś ...

Gość Ania33mam dość
Jako 26 latka wyszłam za mąż rozwiodłam się po pół roku małżeństwa (wiem pewnie mi nie uwierzycie) bo poznałam go. On powiedział że nic nie będzie z tego bo mam.męża więc rozwiodłam się wróciłam do panienskiegi nazwiska i byłam gotowa wziąć ślub plany, pół roku do ślubu, on dowiedzial się że go zdradziła i zostawił mnie.

Gość Ania33mam dość
Na jego nazwisku mogłabym zrobić naprawdę dobrą karierę-ojciec bardzo ceniony, matka też, bracia też.

Gość gość
Zdradzilas go??

Gość Ania33mam dość
Tak zdradziłam go, ale to dla mnie był nic nie znaczący seks.

Gość gość
No to nic juz nie ma w tym dziwnego, ze z toba nie jest. Widze, ze nawet nie zaljesz zdrady i nie uwazasz sie za winna. A on tez moglby sobie pozwolic na nic nieznaczacy sex?

Gość Ania33mam dość
Ja a ona to niebo a ziemia. Ja tylko szpilki, krótkie spodniczki, ona nigdy szpilki nie założy, chodzi z nim na scianke wspinaczkową, jeździ na szkolenia (mnie nigdy nie zabierał), wyjeżdżał na wczasy z nią od samego początku. Są ze sobą TYLKO dwa lata i już ślub.

Gość Ania33mam dość
Nie nawidzę go. Idiota, cham

Gość Ania33mam dość
Jak on mógł mnie od tak zostawić

Gość Ania33mam dość
Bez obrażania.

Gość Ania33mam dość
Oglądam właśnie jego profil na fb ma zdjęcie z nią z podróży poslubnej i komentarze pod zdjęciem cytuje ,,No stary nic nie chwaliles się, że masz taką piękną zonkę. Marzenie." ,, Pięknie razem wygladacie. " ,,Piękna tą Twoja żona" ,, Ślicznie razem wygladacie" i takie komentarze.

A dlaczego miał niby Ci wybaczać? Taka zakochana w nim byłaś to czemu zdradzałaś? Widać się chłopina połapał, że chcesz karierę na nazwisku zrobić, a le d**a już tylko jego nie będzie. Też wolałabym panią stomatolog, wierną i jak widać fajną, skoro zabiera ją na szkolenia i realizuje z nim jego hobby - skoro ją zabiera, a Ciebie nie znaczy, że jej się nie wstydził, a Ciebie i owszem. Dwa lata to optymalny czas na zawarcie małżeństwa - to, że Ciebie zwodził parę lat nie znaczy, że inną chciał tak samo porobić. Sama jesteś sobie winna i jeszcze narzekasz na forum, HAHAHA.

Gość Ania33mam dość
Ja miałam mieć dwuczlonowe nazwisko ona ma tylko jego i jak myślisz kto tu chce zrobić karierę na nazwisku?

Gość Ania33mam dość
Dla niego się rozwiodłam a on tak po prostu mnie zostawił.

Gość Lukrecja_miodzio
a ja mam z kolei inną sytuację... Jestem szaleńczo zakochana w swoim chłopaku, planowaliśmy ślub, ale on niestety czasem jest tak oschły i zimny i powściągliwy, że nie daje mi miłości jakiej ja chcę... Kocham go bardzo mocno, chociaż wiem, że on mnie tak mocno nie kocha. No i pojawia się drugi facet - starszy ode mnie o kilkanaście lat - wiem, że mnie kocha, daje mi tego dowody... I nie wiem co robić, kochać bez wzajemności czy dać się kochać komuś bardziej niż ja jego...

A czemu pani stomatolog miałaby robić karierę na nazwisku męża? To już jest szanowany i dobrze opłacany zawód, nie trzeba do tego pomocy rodziny. Może pochwal się swoim zawodem?

Gość Ania33mam dość
Uczę języka angielskiego. Ona przyjęła jego nazwisko, więc robi karierę na jego nazwisku.

Gość gość
Piękna, wykształcona, wierna też bym wybral stomatolog

Może po prostu rozejrzyj się za kimś nowym, skoro jesteś taka fajna jak mówisz to od razu sobie kogoś znajdziesz - te spódniczki i szpilki na pewno załatwią Ci kolesia, a jak się bardzo postarasz to nawet z nazwiskiem odpowiednim.

Gość jaśnie pani 333
Wiesz co , albo to jest jakieś nędzne prowo, albo ty jesteś jakaś upośledzona i próbujesz pisać bajki. Jeśli to faktycznie prawda co tu opisujesz, to gratulacje dla faceta, że cie kopnął w d**ę.