Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony siostry klamie i chyba kradnie

Polecane posty

Gość gość

witam,jest bi bardzo ciezko,ale zaczne od poczatku,siostra poznala chlopaka ,szybko sie zareczyli ale pozniej zaczely wychodzic na jaw rozne rzeczy,np ze ma zone i zdiecko (teraz juz po rozwodzie sa),pozniej mial mojemu zezowi zalatwic prace,ciagle krecil i nic z tego nie wyszlo,ogólnie ciagle cos krecil,wychodzil z pokoju gdy telefon dzwonil,kasowal historie polaczen,jakis czas temu mojej mamie zginely spora suma pieniedzy w domu,akurat po uroczystosci rodzinnej,a teraz okazalo sie ze pozyczyl pieniadze od naszego znajomego i klamal i krecil ze 2,3 miesiace ze odda,a toz e go policja zatrzymala(na pewno klamstwo,bo mieszkaj razem)a wlasnie np ze nie mieszkaja juz razem,a on mieszka w innym miescie,tak mi jej szkoda to juz kolejny idiota w jej zycie,teraz z reszta tez ndala idzie w zaparte (sa dowody)z wiekszoscia klamst),czy powinna z nim zostac?ogólnie to go bardzo lubilam,az mi ciezko uwierzyc ze mogl az takim byc draniem

Gość gość
idiotyczne tematy ludzi tylko interesujanp która ładniesza lub inne bzduro,byc moze fantomie masz racje i niewielu tu normalnie myslacych osób

Gość KaszankaMielona
Powinna go zostawić. Niedługo ją w coś wpiląta i twoja siostra pójdzie za niego siedzieć " z miłości". Chcesz tego?

Gość gość
na pewno nie,to moja siostra,ale zal mi go po prostu i po ludzku,bo to nie jest zly czlowiek,mysle ze to przez ojac,ktory wszystkie jego klamstwa z dziecinstwa i mlodosci ukrywal przed matka i on chyba dlatego tak klamie,a ona go bardzo kocha,okropnie mi jej zal