Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kursy UK

Polecane posty

Gość gość

Czy kursy zawodowe w UK sa warte uwagi? Jakie sa najlepsze dla kobiet? Czy to moze strata czasu i lepiej studiowac?

Gość gość
To zależy co chcesz robić. Ja ukończyłem 2 kursy w hospitality i nie powiem wydałem sporo kasy ale to była pełna profeska. Jeśli cię to interesuje to warto zajrzeć: http://www.receptionacademy.com/

Gość gość
Ja ukończyłem 2 kursy w hospitality i nie powiem wydałem sporo kasy xxxxxxxxxxxxx a ile?

Gość gość
Na kursy w hospitality szkoda czasu, potem bedziesz pracowac w hotelu.

Gość gość
''Ja ukończyłem 2 kursy w hospitality i nie powiem wydałem sporo kasy xxxxxxxxxxxxx a ile?'' ----------------------- Na stronie którą podałem masz wszystko objaśnione, włącznie z cenami. ------------------------- ''Na kursy w hospitality szkoda czasu, potem bedziesz pracowac w hotelu.'' ------------------------ Lepiej spędzić ten czas na siedzenie z piwkiem przed Polsatem prawda ? ;) Na Kafe jak zwykle sami doradcy od siedmiu boleści. Co jest złego w pracy w hotelu ? Owszem, płacą mało ale jak ktoś jest dobry to w kilka lat może się wspiąć na wyższe stanowisko.

Gość gość
Nie, lepiej zainwestowac w kurs, po ktorym dostanie sie lepsza prace niz praca w hotelu. Hotele znane sa z tego, ze malo placa.

Gość gość
Co jest złego w pracy w hotelu ? Owszem, płacą mało ale jak ktoś jest dobry to w kilka lat może się wspiąć na wyższe stanowisko. xxxxxxxxxxxxxxx chyba żartujesz? nigdy jeszcze w historii angielskich hoteli recepcjonista nie awansował na dyrektora hotelu!

Gość gość
Autorka nie pyta o kurs w hotelarstwie, ale ok, juz wiemy, co odpada. A co godne uwagi? Moze asystentka, higienistka stomatologiczna (tylko, ze tu juz chyba konieczne sa studia) ...?

Gość gość
''Co jest złego w pracy w hotelu ? Owszem, płacą mało ale jak ktoś jest dobry to w kilka lat może się wspiąć na wyższe stanowisko. xxxxxxxxxxxxxxx chyba żartujesz? nigdy jeszcze w historii angielskich hoteli recepcjonista nie awansował na dyrektora hotelu!'' ------------------------------ Hahaha co ty możesz wiedzieć o historii angielskiego hotelarstwa ? ;) To się nazywa GM a nie dyrektor, jeśli już. Osobiście znam dwie osoby które przeszły drogę od portera do Front Office managera (nie w jakichś małych hotelikach) i to w parę lat. Jeden ma teraz własny biznes w hotelarstwie i szkoli innych a drugi pracuje teraz w IT, bo to jest jego pasja. Autorka nie sprecyzowała jaki kurs ją interesuje. Niech się najpierw sama określi co chce robić a potem szuka kursu w tym kierunku.

Gość mentalistka3333
Ja skonczylam kurs DPSI i teraz pracuje jako tlumacz dla policji i sadow. Kurs dosc latwy, ale egzaminy bardzo trudne.

Gość lerner
Mentalistka 333, a czy poglabys powiedziec, gdzie robilas kurs? Wlasnie szukam. dzieki

Gość gość
a nie lepiej zatrudnic sie w NHS i miec wszelkie kursy oplacone przez pracodawce? Nawet cleanerzy sa pchani na kursy zawodowe, niekoniecznie zwiazane z ich stanowiskiem pracy. NHS ma bzika na punkcie career development i pomaga kazdemu kto wykazuje checi i zainteresowanie.