Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znęcanie się pomocy

Polecane posty

Gość gość

hej, nie wiem od czego zacząć... nie raz mój facet mnie uderzy ł. tłumaczyłam to jego problemami, brakiem pracy itp. teraz mieszkamy za granicą, pracujemy w tej samej firmie ale to sie powtarza.. dziś też. nie skończyło się tym razem na kilku siniakach i guzach na głowie.. tak mnie uderzył z pięści w twarz, że szczęka "wysunęła" sie z zawiasu. choc na szczescie wkoczyła ból jest ne do wytrzymania.... kocham go ale ile mozna tak zyc? boję sę ze jak odejdę i wrócę do polski zostane z niczym;;;;; POMOCY1!!

Gość gość
2/10 na zachęteę

Gość gość
zostań przy nim niczego ci nie zabraknie ,chyba ze chcesz zostać z niczym

Gość gość
kocha się za coś więc proste pytanie za co go kochasz ?

Gość gość
Kup sobie kask na głowę

Gość gość
kocham go za te kilka dni kiedy jest normalny.. szkoda ze coraz częściej zmienia sie w bestię:( potrafi uderzyć za nic... tak po prostu

Gość gość
tacy ludzie się nie zmieniają więc uciekaj, nie można kochać od święta, jesteś z nim chyba raczej z przyzwyczajenia może ze strachu przed samotnością i wiem ze nawet gdy jesteś bita to trudno odważyć się na ostateczny krok ale warto ,skoro wytrzymujesz bicie to jesteś silna i wieżę że sobie poradzisz a facet który bije nie kocha bo takich rzeczy nie robi się z miłości -prawda ?

Gość gość
Damskich bokserów jest coraz więcej, a bo zupa za gorąca, a to masz kwaśną minę , a nie kupiłaś mi piwa itd.Daj mi go na jeden dzień ,będzie chodził ,jak w zegarku.

Gość gość
Nie masz ręk,ąeby mu oddać z piąchy?! Podziwiwm takie idiotki! Jak można mieszkać z kims takim ktory bije? Ba - nawet podobno go kochasz?! Radzę pójść do psychiatry bo masz coś z głową, mózg odbił?! Lecz się dziewczyno i nie pisz bredni!

Gość gość
zapisz sie w tajemnicy na MMA, bjj, israeli krav mage....a jak nastepnym razem spróbuje spusc mu taki łomot ze bedzie wył jak dziecko. opanuj chociaż podstawy jak blokowanie, wyprowadzanie ciosu i łamanie rąk.