Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teraz albo nigdy

Polecane posty

Gość gość

jak zerwać z wyglądem grzecznej dziewczynki

Gość gość
grzeczne diewczyny są mega sexy ;) i mowi to bardoz przystojny 26 latek :D

Gość gość
a co jest w nich takiego seksi? myslałam że faceci wolą wyzwolone laski które wiedzą czego chcą, takie jak doda tudież natalia siwiec:)

Gość gość
co kto lubi, ja np przepadam za niemotami, srednio inteligentmi, ktorymi moge sterowac, takie sa slodkie

Gość gość
ja zmieniłam fryzurę, z cienmej naturalnej na blond, potem styl ubierania... najlepiej zrobic wrażenie wszystkim od razu - w myśl zasady: nie ważen jak o tobie mówią, ważne, że mówią i to sie sprawdza

Gość gość
grzeczne dziewczynki nie znaczą wcale że są głupie wręcz przeciwnie są inteligentne, bo siedzą w książkach to tymi plastykowymi lalami da sie sterować oczywiście jak ma sie pieniądze, zrobią wszystko:)

Gość gość
myślę, że zmiana wyglądu nic nieda najpierw trzeba zmienic charakter o!

Gość Vpa
Lubie grzeczne dziewczynki niegrzeczne w lozku

Gość gość
tak to każdy by chciał

Gość gość
mi nic nieda zmiana fryzury, jetem podobna do natalie portman mam coś w mimice takiego,,grzecznego,,:(

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
-zrób włosy w kolorze jajecznicy, -zatrzaśnij sie kilka razy w solarium na pół godziny, -kup glonojady aby zobserować jak masz wykrzywiac usta, - kup bluzke o 3 rozmiary za mala aby cycki sie nie miescily pod nia tylko mowiły dzien dobry do napotkanych ludzi, -przy okazji jak walniesz tatuaz na odcinku ledzwiowym kregoslupa w ksztalcie jakichś dziwnych pior to bedzie sie "ladnie" eksponowal, - do teog nie zapomnij na twarz zarzucic gladz szpachlowa firmy atlas wszak po wizytach w solarium nieco popekasz, -zrob slitasna focie z rasi i wystaw sie na jakims portalu dla rozowych blondynek no i juz nie wygladasz jak grzeczna dziewczynka :D tylko jak dodoplastikoniewiadomoco

Gość gość
znowu_10_osob_ukradlo_spacje cos w tym jest:)

Gość gość
chyba najpierw zacznę od mniej drastycznych metod, i popracuję nad charakterem, niemniej dziękuje za wszystkie udzielone mi rady, kto wie może kiedyś z nich skorzystam:)

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
no własnie jeszcze kolczyk w pepku, kolczyk w brwi, w nosie i jeszcze pewnie w du.... jak sie da :P do teog koniecznie jakies lancuszki na nogach, na lydkach i rekach tatuaże z chinskimi znakami tudzież hebrajskimi , nie zaszkodzi tez obwiesic sie wszelkimi ozdobami jak rumun sprzedajacy pod marketem podrabiane ajfony tombakiem.

Gość gość
ogól się na łyso