Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nosszsz kurr

Polecane posty

Gość gość

Tak się wyżalę. Kilka miesięcy temu wszystko szło po mojej myśli, wszystko, aż za dużo było tego dobrego. Miałam w sobie tyle energii, tyle optymizmu i chęci do działania, a teraz c**jnia! K***a, chyba się napije. Nawet już płakać nie potrafię.

Toksyczna matka odbiera Ci siły? Tak mnie moja wykończyła. Uciekłem od niej, ale ona nachodzi mnie z konkubentem i zabierają mi ostatni grosz.

Gość gość
w sumie to zabawne, że wspominasz o matce, bo w stosunku do swojej mam takie uczucia, których się wstydzę sama przed sobą. Jak wygląda twoja sytuacja?

Moja sytuacja jest taka, że mam depresje oraz fobię społeczną głównie przez matkę i wygląd. Mieszkam w dawnym magazynie na owoce z pobliskiego sadu (zajmuję się nim). Teraz jak jest ciepło to o pracę na roli jest łatwo, więc na chleb i wodę do picia i mycia mam. Ale strasznie boję się zimy. Moje schronienie nie jest przystosowane do życia. Boję się że będę musiał znowu głodować, a do tego mrozy...

Gość gość
Wiesz, że nawet nie wiem, co na to odpisać. Nie chcę ci tu pisać, że dasz radę i sobie poradzisz i nie ma co się martwić, bo guzik wiem o tobie i twojej sytuacji, a sama nienawidzę tego typu pocieszenia... Ale bardzo bym chciała, żeby to była prawda, że sobie poradzisz.

Gość gość
Taa, mój... W internecie łatwiej jest się wygadać i tak dalej, ale mi i tak niezręcznie tak pisać o sobie. Może powinnam pójśc na spacer, bo jak chodzę, to nie myślę, a tak roztrząsać to, jak nawalam do niczego mnie nie zaprowadzi. Najgorsze jest to, że wiem, że sama użalam się nad sobą i wiem, że potrafię chodź część przyczyn tych dołków wyeliminować, i k***a! ta świadomość jest najgorsza. Może po prostu tak mi wygodnie się użalać, chociaż co ja tak naprawdę wiem o problemach, nic. Z całym szacunkiem, ale ty masz teraz problem.

Gość gość
On Bestia 10 , ale nick!Czytam już4 ten sam temat.