Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezrobotni z czego zyjecie

Polecane posty

Gość gość
kręcą lewizny, bezrobocie w Polsce jest fikcyjne

Gość gość
z kawałów Lekcja biologii. Nauczycielka pyta: - Dzieci, jak myślicie, dlaczego flądra jest taka płaska? Wawoczka odpowiada: - Dlatego, że ją wieloryb dymał! - Siadaj Wawoczka - odpowiedź nieprawidłowa. - Następne pytanie, dlaczego morski okoń ma takie duże, czerwone oczy? Wawoczka: - Bo on wszystko widział!

Gość z pozyczek od znajomych
I RODZINY. MAM JUŻ 10 TYS DŁUGÓW :(

Gość gość
z czego to spłacisz?

Gość z pozyczek od znajomych
Oni nie nalegają na szybki zwrot, wiedzą jaka jest sytuacja i kasa im na razie niepotrzebna. Z pracy, jak już znajdę. Tylko załamuje mnie, że zajmie mi to pewnie ze 2 albo więcej lat jak liczę :( dopiero potem będę mogła coś odłożyć :(

Gość gość
na razie z zasilku, a co bedzie pozniej?? strach sie bac:/

Gość gość
ja mam zadłużone mieszkanie od roku nie pracuję,kiedy pracowałam było ok.Mąż nosi kase przy tyłku ,nie interesuje go moje mieszkanie ,bo opłaca swoje gdzie ma stałe zameldowanie a tam mieszka jego była.jestem 4 lata po ślubie i co mam robić.Wybieram się do opieki.

Gość piękni i uroda
Zapraszam do współpracy każdego kto chce osiągnąć finansową wolność. Pomogę Ci stworzyć swój własny biznes:) Nie musisz rezygnować ze swojej starej pracy, moją ofertę możesz potraktować jako dodatkowe zajęcie, hobby... Pomyśl o przyszłości i zabezpiecz swoje dzieci, ponieważ ten biznes jest dziedziczony. Nie wytłumaczę Ci tego przez internet, ponieważ potrzebuję kawałek kartki i długopis, więc zapraszam Cie na kawę:) A póki co zajrzyj tu:) www.pieknoiuroda-fm.pl

Gość gość
Domyślam się,że to sprzedaż kosmetyków.Byłam w Avonie , oriflame,ludzie nie mają pieniędzy na chleb a co dopiero na perfumy z wyższej półki.

Gość gość
jak można być długo na bezrobociu:/ ja bym i za 600 zł poszła do roboty gdybym z dnia na dzień straciła pracę i nie mówcie, że jej nie ma - ochrona bez licencji, ulotki, call center... no ale trzeba byłoby się splamić aktywnym poszukiwaniem pracy, a to już za dużo dla wielu Polaczków :P najlepiej 5 tys netto za podrapanie się po d***e i zwrot kosztów dojazdu do pracy

Gość gość
Mylisz się moja droga forumowiczko na to ma wpływ miejscowość, wiek ,doświadczenie ,Teraz mile widziani są niepełnosprawni.Należy im się jak najbardziej, ale znam taką , która ma rentę i pracuje dzięki niepełnosprawnośći.Drudzy 'sprawni' idą doopieki po 100zł.