Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lavenda99

Niedroga pralka

Polecane posty

Gość wiedźminka86
Te nowe pralki Whirlpoola rzeczywiście są bardzo fajne, mają wiele programów, ale są ciche i oszczędne.

Gość womanpure
a jakie programy w pralce są najbardziej przydatne?

Gość lampinka
Czy ma ktoś może model LG F1096ND ??? Zastanawiam się nad jej zakupem, sąsiadka ma i bardzo sobie chwali.

Gość Monalka
Moja pralka ma program super szybki trwający 15 minut, opcję prania bez zagnieceń i programy do delikatnego prania. Uważam, że są to bardzo potrzebne i przydatne funkcje.

Gość womanpure
fakt. Taki program do odświeżania odzieży jest bardzo przydatny jeśli zależy nam na czasie a chcemy szybko coś przeprać

Gość susanka86
Przydaje się też program do wełny, jeśli się w domu posiada rzeczy z niej, program do prania dużych rzeczy, antybakteryjny

Gość Ludkka52
Właśnie fajnie, że są cichutkie, przynajmniej jak się włącza w nocy to nie przeszkadza.

Gość womapure
jest też opcja programu nocnego- wydłuża czas prania, ale dzięki temu zapewnia bardzo cichą pracę oraz najwyższą dbałość o tkaniny przy poziomie hałasu zaledwie 51 dBa

Gość Judytta
Ja bardzo często korzystam z tego programu. Wieczorem włączam opóźnienie startu i pranie się kończy mniej więcej kiedy wstaję.

Gość Ludkka52
To też świetna sprawa, możesz spać spokojnie a pralka wyłączy się wtedy, kiedy Ty chcesz.

Gość gość
Ja w mojej pralce lg często korzystam z programu parowego a nawet z opcji odświeżania bez użycia proszku bo gorąca para świetnie sobie radzi z brudem, a przy mojej alergii im mniej mam do czynienia z detergentami tym lepiej

Gość GiGi123
Jak chcesz niedrogo to popatrz za czymś od Haiera, np model HW70-1202D albo HW70-1279 dostaniesz poniżej tysiaka :)

Gość Ludkka52
Nie słyszałam jeszcze o takiej firmie. Ma dobre pralki? A jeśli chodzi o alergię to warto używać programu antybakteryjnego.

Gość elizab34
No ja też nie słyszałam, lepiej postawić na znane i cenione marki jak lg na przykład, to będzie pewność, że w razie czego będziemy mogli otrzymać pomoc nawet poprzez funkcje smart diagnosis