Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdominować faceta w sypialni

Polecane posty

Gość gość

Wygadał sie, iż marzy mu sie bycie poddanym podczas zabaw łóżkowych. Zadanie jest o tyle utrudnione, bo jest nadpobudliwy, pewny siebie. A ja nie ukrywam, ze mogłoby to być ciekawe urozmaicenie i chce spróbowac, jednak nie wiem za bardzo jak sie do tego zabrać. Podajcie mi jakieś wskazówki, może ktoś doświadczony wypowie sie.

Gość gość
na pewno lubi kobiety w szpilkach więc załóż jakieś eleganckie sandałki na wysokim obcasie a on niech je całuje i ssie obcasy :)

Gość gość
hej napisz mu smsa ze dzis czeka go nagroda ale musi zrobic wszystko co mu kazesz i ze nie zamierzasz byc grzeczna przy tym. chcesz wersje delikatna czy mniej? :)

Gość gość
poczatek z obcasami jest faktycznie dobry :) kaz mu ukleknac przy tym

Gość gość
możesz go tym obcasem tu i tam ponaciskać a nawet pochodzić po plecach, pośladkach

Gość gość
mozesz go karcic np linijka czesto tacy chlopcy lubia jak zaprowadzisz go do lazienki kazesz mu sie polozyc i zrobisz na niego "siusiu" np na klatke czy gdzies ;)

Gość gość
usiądź mu na twarz i dojdź sama:) ja tak robię - pełen odlot, oczywiscie przedtem musi na kolanach mnie dlugo lizac po stopach i c*pce i kieruje sama jego glowa, lubie jak ma mokro w ustach;-)

Gość gość
żuć go, to jakiś pedau :O

Gość gość
do wypowiedzi z 13:16:39 skad jestes? chcialabys sie poznac? jestem karol :) do autorki, ona dobrze mowi...powiedz mu ze dzis tylko popatrzy, dojdz sama i go tak zostaw na godzine, powiedz ze ma zakaz wychodzenia z lozka to moze wrocisz go nagrodzic :)

Gość gość
a i jeszcze jedno- wkladam sobie placa w taką mega mokrą c*pkę i daję mu do ust i on to wylizuje z takim smakiem jakby dobre lody lizał;-) uff az mi sie zachcialo!

Gość gość
ale super to ostatnie :D podniecilem sie :D

Gość gość
czesc karol:) no ja tak wlasnie robie i uwielbiam to!!!

Gość gość
Dziękuje za wypowiedzi, napewno wykorzystam. A znacie jakieś ostrzejsze wersje ? I czy policzkowanie to dobry pomysł na początek ?

Gość gość
witaj :) chcialabys popisac? dam maila?

Gość gość
widzę że lubisz dominujące kobiety, a ja uwielbiam dominować:) ile lat masz? ja 30:)

Gość gość
policzkowanie, deptanie, i całowanie stóp oraz bucików :) możesz śmiało robić tak jeśli on ulega :P

Gość gość
Usiac mu na twarzy przy tym trzymajac go za uszy i policzkuj co jakis czas.

Gość gość
dla uległego największym afrodyzjakiem są stopy i szpilki pamiętaj o tym :)

Gość karol_gość
27 lat

Gość gość
i wytrzymalbys godzine w lozku czekajac na ciag dalszy?:)

Gość gość
ja lubie jak moj chlopak patrzy kiedy caluje sie z kolezanka a czasami pozwalam jemu dotykac nas ale tylko sporadycznie

Gość karol_gość
zawsze moglbym byc nieposluszny i dac sie skarcic :) napiszesz do mnie?

Gość gość
raczej nie:) a skad jestes?

Gość karol_gość
okolice poznania, odezwiesz się? chętnie pogadam na różne tematy z tobą, a chyba moglibyśmy mieć wiele wspólnych...

Gość gość
Fajna zabawa dla dojrzałych ludzi. Z tym, że na początek delikatnie bo facet ucieknie przez okno jeżeli zaczniesz go lac bez opamiętania.

Gość gość
Jak szukacie mężczyzn, którzy lubią być zdominowani albo kobiet, które lubią dominować to spokojnie znajdziecie takie osoby w serwisie mynago pl. Nawet nie będziecie musieli długo szukać.

Gość gość
kup sobie jakis zestawik na allegro, pejcz, kajdanki, maska nie mow mu za duzo, zaloz mu kajdanki, ubierz sie sexownie, zdziel go pejczem pare razy ktos ladnie podpowiedzial, wloz palce do c*pki i daj mu do ust usiad mu na twarzy potem zaloz mu maske, zrob mu ostrego loda, wloz mu palcec do d**y i patrz jak sie zwija ze szczescia co jakis czas zdzielajac go pejczem zeby za szybko nie doszedl chociaz ja o dziwo dochdoze tak szybciej :) wstyd sie przyznac :) sam powiedzialem ze jak mi bedzie za dobrze niech mnie zdzieli na otrzezwienie, niestety to przypieszylo wszystko :) jak bedzie krzyczal zaloz mu knebel lub zaklej usta tasma

Gość Zenek777
to pisalem, ja zenek jakby jakas byla chetna we wroclawiu to pisac zenek80@india.com 186cm, 80kg, szczuply brunet, piwne oczy, 32 lata lubie role uleglego ale tez dominuajcego, wiec kolejnym razem to ja cie zerzne ostro jak suke w sexie lubie myslenie :) wiec sie nie bedziesz nudzila chetnie mezatki :)

Gość malaczarna077
Wylizac mu odbyt !!

Gość gość
jelsi chcesz, to tak, ale nie na poczatku musisz z nim pogadac, nie bac sie, ze chcesz sie z nim zabawic inaczej zwiaz i dziaaj na pewno mu sie spodoba