Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Są tu takie kobiety

Są tu kobiety które golą tylko nogi i pachy

Polecane posty

Gość Są tu takie kobiety

I nic więcej? :)

Gość gość
nie nie ma tu takich zapuszczonych siersciuchow

Gość AJaJestem
:)

Gość gość
fuj wiesniary

Gość gość
Nie kazdy może sie golic .Ja nie moge zbytnio bo mam zaraz zapalenia i raczej nie usmiecha mi sie latac co chwile do ginekologa by mi wrzody skalpelem przecinał oooooooo!!!

Gość gość
bardzo dużo jest takich kobiet

Gość gość
To czym ty sie golisz? Starą brzytwą? Można golić, wyrywać usuwać laserowo, stosowac kremy ale nie lepiej wymigac sie ochydna opcja

Gość gość
jak kobieta moze zarastac to juz nie kobieta tylko owlosiony pasztet

Gość takich kobiet prawie
wcale nie ma, zwlaszcza wsrod mlodych

Gość gość
Jak jestes taka kozaczka to sama sobie wyrywaj włosy z c**y .Ciekawe ile wytrzymasz he he he na laser nie kazdego stac , a kremy tez niektórych uczulają .Ja akurat wiem coś o tym

Gość gość
Tak bo akurat widac czy ktoś ma pipke zarosnieta czy nie .Gosciu patrzysz chyba najpierw na twarz prawda a nie na pipkę czy zarosnieta czy nie .To co jak laska jest ładna z buzi i ma zarośniętą to pasztet pewnie młody i głupi jestes :P

Gość akurat ladne i modne panny
sie zwykle gola

Gość gość
Taka prawda , jak ktoś ma wrażliwą skórę to wszystko uczula

Gość gość
Pracuję w salonie kosmetycznym i bardzo dużo młodych dziewczyn przychodzi tylko na depilację pach i łydek, ewentualnie bikini tylko fragment, który wychodzi po za obszar majtek, więc nie piszcie, że wszystkie się całe depilują

Gość gość
Jakbym miała długie kłaki zrezygnowałabym z seksu bo bym się wstydziła rozebrać, ba nawet na plaże bym nie wyszła bo bym się bała, że coś się wyda. Wolałabym wyrywać i oszczędzać na laser. Nawet fajki bym rzuciła by mieć kase. Co to za wymówka nie każdego stać. Większość byłoby stać gdyby nie fajki, ciasteczka cukiereczki i innego głupoty jakie kupujemy pod wpływem chwili. Na laptopa stać, na telefon nowy stać, na buty stać, na internet stać, to dlaczego nie jest stać na depilacje?

Gość moze do salonu
przychodza na sama depilacje pach i lydek a miejsca intymne wola same golic?

Gość gość
No i po się tak rozpisałaś? Depilacja nie jest jakimś wymogiem, każdy robi ze swoim owłosieniem to co uważa za słuszne. Laser nie jest wcale taki wspaniałym, wiele osób ma powikłania chociażby w postaci stałych odbarwień lub przebarwień.

Gość gość
Nie, właśnie że nie golą same, nawet czasem o tym wspominają, że np. bardzo krótko przycinają, że ginekolog radzi zostawiać owłosienie.

Gość gość
Kobieto jak trafiasz na jakis pedofilów twój problem , mój facet lubi jak mam mały zarost :)

Gość gość
wspolczuje waszym facetom

Gość gość
tak a potem placz i zgrzytanie zebami ze maz zdradza nie dziwie sie jak ma zrosniuetra malpe w domu

Gość gość
Też mam mały zarost w postaci paseczka cieniutkiego. Ogolona nie przyciąga pedofilii... co za głupia wymówka stworzona by dogryzać tym jakie się przejmują fryzurą na dole. Zostawiam pasek bo mi wygodniej, mój facet go uwielbia i mi się on podoba, wygląda schludnie i atrakcyjnie. Co do reszty wyrwałabym wygoliła zrobiła wszystko by go nie mieć. Nie wyobrażam sobie tego by mój facet przedzierał się przez kłaki robiąc minetę, to nie podróżnik przedzierający się przez busz. Tak jak ja u niego nie chce krztusić się kłaczkami tak i nie chcę by dławił się moim owłosieniem.

Gość gość
Za to Ty jesteś pawian z gołą d**ą :P:P

Gość magdalenkaaaaaaaaaaa
Ja golę się pod pachami-dla higieny. I nogi . Miejsca intymne zostawiam, bo po goleniu mam ciagle zapalenie mieszków włosowych :/ swędzi mnie i jest czerwona skóra. Od czasu do czasu przycinam nożyczkami. Faceta nie mam i nie zamierzam mieć ;)

Gość gość
o malpie pisala akurat kobieta bo nawet mnie brzydza zarosniete kobiety a co dopiero mezczyzn

Gość gość
Nikt nie powiedział ze zapuszcza włosy na dole , ale nie kazdy nadaje sie na całkowite wygolenie jak wyżej dziewczyna napisała sa kobiety które maja zaraz jazdy po goleniu i zapalenia

Gość onooma
Ja jestem ;-) Golę tylko łydki i pachy ale to latem a zimna wtedy kiedy chodzę na basen. I wcale nie czuję się gorsza.

Gość prawictwo pospolite125
Jesli chodzi o istotnośc golenia w kolejnosci od najwazniejszego go mniej ważnego wąsa pod nosem - znam kilka lasek ktore maja wąsa - genitalia w drugiej kolejnosci - pachy i na końcu łydki , wlosy wokół pępka - jesli ktos nie goli łydek to i tak na to nie zwracam uwagi

Gość gość
A co ma zarost do zdrady bożeee co za ludzie jakies ułomne .Kocha sie kogos pomimo wszystkiego a nie bo to czy tamto .Tak i akurat to ma dużo do rzeczy zarosnieta czy nie , wnioskuje jedno masz najwyżej 12 lat :P