Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Położna Angelika

zapraszam ambitne mamy do badania

Polecane posty

Gość Położna Angelika

Witam, chcę zbadać prawa kobiet ciężarnych i rodzących, wyniki wykorzystam w swojej pracy mgr..proszę o wypełnienie ankiety:) http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html Dziękuję! każda ankieta jest ważna!:)

Gość Położna Angelika
ankieta obejmuje mamy, które urodziły dziecko w latach 2011-2013

Gość Położna Angelika
dziękuję za wasz odpowiedzi;)

Gość gość
chcialam wypelnic ankiete ale jej nie rozumiem... Do czego ma prawo kobieta ciezarna (czesc pierwsza) to znaczy co ja juz wiem z wlasnego doswiadczenia czy do czego POWINNA miec prawo? Ja generalnie nie mialam do niczego. Myslalam ze mam odpowiadac za siebie, ale ponizej jest sekcja o moich doswiadczeniach

Gość Położna Angelika
w pierwszej części odpowiada Pani tak jak uważa... Pytanie jest jasno sformułowane..: według Pani..?? czyli tak jak Pani myśli ma zdanie na ten temat.. przez to zbadam wiedzę kobiet na temat praw jakie mają pojęcie o autonomii...a dalsza część ankiety jest o tym jak było NAPRAWDĘ podczas Pani ciąży i porodu Proszę się dokładnie wczytać w pytanie..;) dziękuje za chęci

Gość Położna Angelika
jeżeli Wam się nudzi proponuję 10 minut na ankietę:) pozdrawiam!

Gość gość
Witam, chcę zbadać prawa kobiet ciężarnych i rodzących, wyniki wykorzystam w swojej pracy mgr..proszę o wypełnienie ankiety. http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html Dziękuję! każda ankieta jest ważna!:) zapraszam kobiety które urodziły dziecko w latach 2011-2013!

Gość Położna Angelika
Zapraszam do wypełniania ankiety nadal.. Po wypełnieniu ankiety na końcu będą mogły Panie zobaczyć wyniki, jak odpowiadały inne kobiety.

jasne... jak przedstawiłam na porodówce połoznej mój plan porodu, który sobie wypełniłam w domu to tylko roześmiała mi się w twarz, tak właśnie wyglądają "prawa" kobiety rodzącej

Gość gość
@mama Franka..niestety muszą przyznać Pani rację..rzeczywistość na trakcie porodowym jest dużym problem w stosunku do autonomii kobiet..dlatego chcę min. zbadać jak wygląda sytuacja czy są miejsca gdzie respektowane są prawa kobiet a jeżeli nie to w jaki sposób są łamane. Dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
zapraszam! i dziękuję za wszystkie wypełnione ankiety do tej pory:)

Gość Położna Angelika
proszę o wasze odpowiedzi w ankiecie;)

Gość Położna Angelika
Zapraszam do wypełniania ankiety Kobiet, które urodziły dziecko w latach 2011-2013 :) Po wypełnieniu ankiety na końcu będą mogły Panie zobaczyć wyniki, jak odpowiadały inne kobiety. http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html

Gość Położna Angelika
bardzooo proszę o wasze głosy w ankiecie!:)

Gość Położna Angelika
Zapraszam do wypełniania ankiety Kobiet, które urodziły dziecko w latach 2011-2013 Po wypełnieniu ankiety na końcu będą mogły Panie zobaczyć wyniki, jak odpowiadały inne kobiety. http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html

Gość Położna Angelika
proszę o wypełnienie ankiety:)

Gość Położna Angelika
Zapraszam do wypełniania ankiety Kobiet, które urodziły dziecko w latach 2011-2013 Po wypełnieniu ankiety na końcu będą mogły Panie zobaczyć wyniki, jak odpowiadały inne kobiety. http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html

Gość Położna Angelika
proszę o odpowiedzi a ankietach.

Gość Położna Angelika

Gość gość
Ale Ty głupia jesteś autorko :O Idź z tą ankietą,precz!

Gość Położna Angelika
Nikogo nie zmuszam do wypełnienia ankiety..jeżeli nie masz ochoty do tego nie rób..a takie komentarze świadczą o Twoim niskim poziomie..:) aby nazwać kogoś głupkiem po pierwsze trzeba tą osobę znać... Jeżeli są osoby, które chętnie pomogą mi w badaniach do pracy mgr będę bardzo wdzięczna.

Gość gość
24.08.13 [zgłoś do usunięcia] Położna Angelika jeżeli Wam się nudzi proponuję 10 minut na ankietę pozdrawiam! zaczełam wypełniać ale w 10 minut to nawet tempem błyskawicy sie nie da wypełnić. To ankieta na 20 - 30 min. conajmniej :/

Gość Położna Angelika
Przy każdej wypełnionej ankiecie wyświetla się czas trwania..przeważnie kobietom zajmuje 10-13 minut...więc nie wymyśliłam tego..jeżeli ktoś potrzebuje na to więcej czasu ja niestety nie mam na to wpływu.