Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki szybko sie starzeją

Polecane posty

Gość gość

wiekszosc kobiet po 3-tce majace dzieci, szczegolnie te z malych miasteczek zaczyna wygladac jak wlasna matka, a przeciez sa mlodymi kobietami, ubrania jak z bazaru, fryzury tez, nic spontanicznego nie zrobia bo nie wypada, nie umaluja sie, nie ubiora nic seksownego ani troche kobiecego bo nie wypada, sama slyszalam jak czasem im matki mowia ze ty do pubu?? nie stara jestes???jakby czlowiek nie mogl nigdzie wyjsc chociaz raz na pare lat, nie dbaja bo po co, maja dzieci, meza to wystarczy

Gość gość
To zmień tytuł, ze nie Polki tylko kobiety ze wsi

Gość gość
bo ciężkie życie mają

Gość gość
niestety to prawda

Gość gość
Dokladnie tylko kobiety ze wsi niepracujace albbo pracujace w spozywczaku.

Gość gość
bo polska durna mentalnosc,jestes juz dojrzalym wieku jak skonczysz 25 lat,po 30-scte jestes juz w podeszlym wieku:Oja mam 34 i od 16-stego roku zyca sport uprawiam,chyba nie musze mowic,ze daleko mi do mojej matki?

Gość gość
a kobiety ze wsi to nie Polki?

Gość gość
ale czemu sie dziwicie, nasz kraj jest nadal zacofany pod wieloma wzgledami, szczegolnie jak kobieta wyjdzie za maz, wpaja sie jej ze nic nie mozna, natomiast jej zycie to gotowanie pranie, sprzatanie i smazenie schabowych, a potem jest placz ze maz ja zostawi bo ona zrezdi calymi dniami, rzadko sie kapie, uklada wlosy, zapuszczona jak swinia i w worku, bo juz jest za stara na sukienke kobiecą

Gość gość
a ja o siebie dbam, mam 37 lat imoje kolezanki pekaja z zazdrosci, mam super gust, w szafie kilka ale porzadnych rzeczy, a nie 2 szafy okropnych workow, i mam to gdzies

Gość gość
A chodzisz do salonow piekności?

Gość gość
Ha ,ja mam trochę więcej i wyglądam ,jak lalka.

Gość gość
Czesto widze na ulicach i nie tylko..,slysze Jak takie IMITACJE MESKIE,niedojrzali,dziecinni-ktorzy sa tak naprawde BARDZO ZAKOMPLEKSIENI ,a udaje macho kozaka .. krytykuja, ,smieja sie z kobiety czy to na ulicy ,czy w klubie ,a sami nie sa PIEKNI IDEALNI...a te kobietki z ktorych wiesmiewaja sie ,krytykuja..sa w wiekszosci FAJNIEJSZE OD NICH ...

Gość gość
W sensie, ze wyglądasz tak sztucznie jak lalka?

Gość gość
NJASZYBCIEJ to starzeja sie WŁOSZKI,hiszpanki itp.. polki dłużej młodziej wygladaja

Gość dzis sie nie loguje
oto polska mentalnosc -masz 20 lat i 90kg,wypada zalozyc mini bo jestes mloda -masz troche wiecej lat i w dodatku mezatka to POMIMO super figury nie wypada sie sexi ubrac PARANOJA

Gość gość
No i nie zależnie od wieku tłusty zad i legginsy . Polki gust z***bisty mają

Gość gość
Akurat leginsów i balerinek nie nosze więc srednio mnie intersują, ale mam problem zeby kupić np.spodnie pasujące do mojej figury. Czyli nie zwężane do dołu tylko lekko rozszerzane.

Gość gość
dlaczego? moim zdaniem jak laska ma fajny tylek i uda to w legginsach wyglada swietnie. czarnych najlepiej. baleriny tez sa bardzo w porzadku o ile laska ma ladne, nie żylaste stopy :)

Gość gość
po 30 w balerinach? nie wypada

Gość gość
A co ma wypadać? Ubior dobiera sie przede wszytskim do figury a nie do wieku

Gość gość
Fajny tyłek pasuje do leginsów , tłusty zadek nie . Mnie też to razi .

Gość gość
24.08.13 xx glupoty gadasz. sam jestem bardzo mlody, ale podobaja mi sie panie tak 30-35 i niedawno widzialam taka jedna. szczupla, zadbana, ladna cera i w jasnych balerinach przypasowanych kolorystycznie do gornej czesci garderoby wygladala na prawde hot :)

Gość gość
Nieprawda. Kobiety w mojej rodzinie zaczynają siwieć dopiero po 50-tce, zmarszczki mają też późno.

Gość polkaaa
Potwierdzam

Gość gość
Mam ładna kuzynkę i raz się dziwilam jak jej matka mówiła ze nie nosi juz krótkich spodnic bo mężatka i 29 l to nie wypada. O Jezu, dziewczyna wygląda jak w moim wieku (22 l)rozmiar xs i NIE wypada?

Gość gość
generalizujesz twoja teoria jest oparta na kilku przypadkach masz za małą próbę statystyczną mysle tez ze sam/sama dosc szybko posypłaes/as sie juz uroda nie ta teraz szukasz usprawiedliwienia masz lustro w domu

Gość gość
Nie zgadzam sie z ta opinia. Mam do czynienia z kobietami z roznych ras i group etnicznych i wiem, ze Polki sa obdarzone genetycznie mlodzienczym wygladem na dlugie lata. Oczywiscie medne sa bardziej a inne mniej zadbane, ale Polka jesli nie pije, nie pali i nie przybedzie jej 30 kilo to wyglada mlodziej niz ma w metryce. Wiem po sobie, ludzie daja mi z 10 lat mniej niz mam. Za to kobiety o urodzie wschodniej lub poludniowej juz po trzydziestce zaczynaja wygladac jak wlasne ciotki.

Gość blondas_kraków
Choćby kobieta +30 letnia miała kg pudru na twarzy to zmarszczek nie ukryje. Ja zawsze bezbłędnie ocenię wiek kobiety z dokładnością +/- 2 lata.