Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grzybek tybetański lek na raka

Polecane posty

Gość gość

Moja mama jest w trakcie radioterapii. Ma raka szyjki macicy. Słyszałam wiele dobrego na temat grzybka tybetańskiego, ale potrzebuję wiarygodnych informacji o wyleczeniu .

Gość gość
proszę osoby , które leczyły się tym sposobem i pokonały raka pisały swoje historie.

Gość gość
nie za bardzo w te cuda grzybkowe wierze

bzdury, mojej babci sąsiadka, bogacze w cholerę, synowa ich zachorowala na raka nawet sami do chin polecieli po te grzybki mnustwo kasy wydali, leczyli ją w Stanach, w Szwajcarii i co?? umarła, osierociła 2 małych dzieci

Gość gość
Proszę tylko osoby, które sprawdziły na sobie działanie tego grzybka i wypowiedział y się.

Gość gość
Czekam na informacje

Gość gość
jest moze drogi ale czesto osoby na forum chetnie dziela sie nim bo on sie rozmnaza.Ja choduje od paru tygodni i sie ju podzielilam Jest takie forum o grzybku,i mozesz otrzymac za darmo lub symboliczna oplate

Gość gość
jest smaczny leczy wiele chorob

Gość gość
ale nie raka raka to lecza warzywa i owoce czyli surowe jedzenie potwierdza to dieta aleluja i post daniela ewy Dąbrowskiej dieta Gersona wszystkie opierają sie na warzywach i one lecza raka bo rak to zatrucie organizmu chemia

Gość gość
jest moze drogi ale czesto osoby na forum chetnie dziela sie nim bo on sie rozmnaza.Ja choduje od paru tygodni i sie ju podzielilam Jest takie forum o grzybku,i mozesz otrzymac za darmo lub symboliczna oplate

Gość gość
Ja zamówiłam tu: https://wieczniemloda.com/sklep przesyłka jest ok, sam grzybek mnoży się jak szalony :D stosuję mleko pełnotłuste. Bardzo polecam. Nie jest drogo.