Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KIEDYS BYLAM DOBRA MILA ale ZYCIE Wydarzenia zrobily ze mnie niemila WREDNA

Polecane posty

Gość gość

Kiedys w mlodych latach bylam bardzo dobra osoba,serdeczna zyczaca wszystkim dobrze,pomagajaca litujaca sie nad innymi,poniewaz w zyciu takze lekko mi nie bylo jak moglam pomagalam ,przyz dluzsyz czas bylam tak dobra,wrecz naiwna ...ale ludzie nauczyli mnie pokazali,ze jak sie jest taka to oznacza to ze uznaja cie za glupia naiwna i wysmieja cie ..zrobia idiote... teraz uwazam na ludzi i czesto jestem wredna niemila ..sami mnie nauczyli

Gość Kubus Muchatek
twoj wybor twoje konsekwencje dokonanego wyboru :classic_cool:

Gość gość
znow pomoge komos i znow wyjde na glupia naiwna ,bo osoba ktorej pomoge nie doceni ,narobi mi g... i jeszcze obgada i znow bede zla na siebie ,ze znow dalam sie nabrac...

Gość gość
Autorka ma racje, mysle dokładnie tak jak ona. Nie raz pomagałam a później i tak wychodziło mi to bokiem.

Gość gość
ludzie w tych zepsutych czasach CENIA BARDZIEJ-cwaniakow,manipulantow,chamow,zarozumialych egoistow,materialistow,a nie SKROMNYCH DOBRYCH PROSTOLINIJNYCH LUDZI... niestety..

Gość gość
swiat schodzi na psy i nikt nic nie robi nie protestuje..ejh sami sie niszczymy CZLOWIEK NISZCZY Czlowieka..

Gość Ula
Dnia 24.08.2013 o 21:19, Gość gość napisał:

Kiedys w mlodych latach bylam bardzo dobra osoba,serdeczna zyczaca wszystkim dobrze,pomagajaca litujaca sie nad innymi,poniewaz w zyciu takze lekko mi nie bylo jak moglam pomagalam ,przyz dluzsyz czas bylam tak dobra,wrecz naiwna ...ale ludzie nauczyli mnie pokazali,ze jak sie jest taka to oznacza to ze uznaja cie za glupia naiwna i wysmieja cie ..zrobia ...e... teraz uwazam na ludzi i czesto jestem wredna niemila ..sami mnie nauczyli

Jakbym czytała o sobie. W życiu nie warto być dobrym!

Ja wielu osobom dałam prawdziwą bezinteresowna przyjaźń, uczucie i po co!? By wykorzystali a na koniec plotkowali za plecami jaka to ze mnie... 

Teraz jestem zupełnie innym człowiekiem. Nie ma już we mnie tej radosnej, naiwnej iskry. Tęsknię za tym ale ludzie nauczyli mnie ze nie warto 

Ludzie wola chamow i tyle! 

A dobrymi ludźmi się pomiata! Też teraz zrobiłam się wredna.. 

Gość Ula
Dnia 24.08.2013 o 21:19, Gość gość napisał:

Kiedys w mlodych latach bylam bardzo dobra osoba,serdeczna zyczaca wszystkim dobrze,pomagajaca litujaca sie nad innymi,poniewaz w zyciu takze lekko mi nie bylo jak moglam pomagalam ,przyz dluzsyz czas bylam tak dobra,wrecz naiwna ...ale ludzie nauczyli mnie pokazali,ze jak sie jest taka to oznacza to ze uznaja cie za glupia naiwna i wysmieja cie ..zrobia ...e... teraz uwazam na ludzi i czesto jestem wredna niemila ..sami mnie nauczyli

Jakbym czytała o sobie. W życiu nie warto być dobrym!

Ja wielu osobom dałam prawdziwą bezinteresowna przyjaźń, uczucie i po co!? By wykorzystali a na koniec plotkowali za plecami jaka to ze mnie... 

Teraz jestem zupełnie innym człowiekiem. Nie ma już we mnie tej radosnej, naiwnej iskry. Tęsknię za tym ale ludzie nauczyli mnie ze nie warto 

Ludzie wola chamow i tyle! 

A dobrymi ludźmi się pomiata! Też teraz zrobiłam się wredna.. 

Gość vdsdw4345

a co jeśli ktoś ma na imię Dobrosław?