Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoik_nowy

Gdzie w Wawie jest najwięcej młodych kobiet

Polecane posty

Gość Słoik_nowy
Nie pękłem. Czytam dane gusu. Nie mogę wejść na tego,linka co podesłałeś. Czy tam jest podział na grupy wiekowe również? Bo wiem, że na ochocie jest dużo kobiet, ale wiele z nich to emerytki, więc co mi po nich? Mówisz, że studentki nie gustują w słoikach?

Gość Słoik_nowy
Nie peklem tylko zaglebiam sie w dane gusu Macie gdzieś statystyki płci z podziałem na grupy wiekowe dotyczące dzielnic? Ja mam tylko takie dla całej wawy. A jeżeli są dla dzielnicy to nie ma podziału na grupy wiekowe :( Mówisz pulchny, że studentki wola warszawiaków z 7 pokolenia od słoiów?

Gość gość
No bo nie wiedziałem, że te linki nie działają, a ty nie umiesz szukać :/

Wolą ,a na pewno od tych od krzyża . Generalnie ich skreślają . A jak to masz już obcykane to ile chłopcze lat sobie liczysz i czy wykształcenie masz jakies ?

Gość gość
GUS>bank danych lokalnych> ludność>stan ludności i ruch naturalny>ludność wg grup wieku i płci>wybierasz warszawę z danymi dla dzielnic, wybierasz interesujące cię grupy wiekowe, rok 2012 (bo po co ci stare dane) oraz wybierasz kobiety i ogółem(żeby mieć porównanie). Jestem nolajfem skoro miałem czas to opisać :/ Zaraz założę o tym wątek.

Gość Słoik_nowy
29 i jestem mgr inż. Podobno wyglądam młodziej niż wskazuje to metryka. Tak naprawdę jestem niewierzący więc może nie będą uciekać tak od razu A co do szperania w danych gusu to ciężko się szuka ma iPadzie.

To zapychaj na Ursus . Tam młodych i po szkole pare jest i nie lansuj się tak durnowato bo zjedzą Cię ze szczypiorkiem .

Gość kobiety
Na Ursusie jest duży procent pań w wieku 25-29, coś dla słoika :)

Gość Słoik_nowy
Dobra dzięki wielkie za pomoc. Jak będę miał dostęp do normalnego kompa to sobie popatrze na te dane. Na ipadzie się ciężko czegokolwiek szuka no ale moze dzieki temu nie wyjdę na słoika Tymczasem zycze milego wieczoru

Gość julka19xx
nie chcemy cie tu, ani twoich podatków.Znajdz sobie inne miasto.