Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anita2425

zamiana terminu

Polecane posty

Gość gość
Ja mam na październik ale dokładnie nie pamietam. Chętnie odsprzedać tem termin

Napisz mi dokladnie na ktorego pazdziernika,ktorego roku ,bo to trzeba sprawdzic i dokonac ewentualnej zamiany.jezeli doszloby to do skutku moglabym wowczas zaplacic,musisz zrozumiec to ze kady z nas chce miec pewnosc ,ze nie zostanie oszukany.

Gość gość
Rozumiem, karteczki z zapisanych terminem mam w pracy, dlatego teraz nie mogę podać, wydaje mi sie ze jest to chyba 20 październik oczywiście tego roku. PRosze o kontakt na maila luxmoda@interia.eu

Gość gość
Byloby super gdyby to byl 20 pazdziernik,bo w w tym dniu mam urodziny.Jezeli w tym roku to trzeba sie spieszyc bo to niedlugo.Odpisz czy ta zamiana terminow naprawde cie interesuje

Gość gość
Byłam dzisiaj specjalnie w pracy i sprawdziłam notes, jest to 5 października miedzy godz 10a 15.

Gość do gość
Trzeba być wyjątkowo, wyrachowanym i pazernym żeby odsprzedawać termin wizyty. Dla mnie to ohydne:(

Gość gość
Tak? A ja znam ludzi co robia duzo girsze rzeczy i mnie to nie interesuje. A tak naprawde to trzeba umiec wsadzac swoje 3 grosze w nieswoje sprawy!!!!!! Niewiem co gorsze :-)

Gość skarbów ka
no, no ...

Gość gość
Odpisalas mi ze wizyte masz 5pazdziernika,ale ktorego roku i czy wogule jestes zainteresowana zmiana terminu,grzecznie pytam ,bo ktos w nasze rozmowy probowal sie z zazdrosci wtracic.odpisz

Gość gość
Szczyt dobry na wszystko, jedyny i niezastąpiony, bo co, bo miał emitowany program TVN i zaraz stał się cudotwórcą i wszystko wykonuje bez poprawek? Dziewczyny, jest wiele lepszych chirurgów w Polsce i nie trzeba kombinować z terminami,uwierzcie.:) PS. Co może zdziałać reklama - no cóż reklama dźwignią handlu.:)

Gość skarbów  ka
moja droga czego to zazdrościć, chyba kłopotów?!

Gość gość
czy możesz podać nazwiska dobrych fachowców, jestem bardzo ciekawa kto jest w czołówce.

Gość gość
Możesz wybierać; Wójcicki, Stępniewski, Łątkowski, Witaszak, Dydymski, Kobus, Bielecki i jest jeszcze wiele innych b. dobrych :)

Gość gość
witam jezeli jestes zainteresowana tym terminem prosze o kontakt na maila luxmoda@interia.eu pozdrawiam

Gość gość
Mysle ze wy wszystkie jestescie zainteresowane wczesniejszym terminem u dr.szczyta to po co piszecie ze mozecie sie zamienic terminami ,moze sie dobrze bawicie tym

Gość gość
Witaj, Mam termin konsultacji na luty 2014 - ja jestem już po operacji (listopad 2013). Chętnie odsprzedam mój termin bowiem na wizytę kontrolną jeszcze za wcześnie dla mnie. Możliwość spotkania się w Wawie by móc zadzwonić wspólnie do kliniki i zmienić dane osoby. Pozdrawiam, ow-aga@wp.pl

Gość gość
Bardzo śmieszne :) Proszę pisać na maila bowiem kwota 1000 zł jest wyssana z palca - zamian za 200 zł. ow-aga@wp.pl