Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duży problem KOT

Polecane posty

Gość gość
Wspolczuje bo szczyny kocie okrutnie smierdza. A jak raz sie zeszczy to nie ma zmiluj, mozesz prac, czyscic, perfumowac a on i tak swoj zapach wyczuje i bedzie tam lal, On tak znaczy swoj teren, czy to jest samiec? Na twoim miejscu oddalabym tego kota, bo jesli twoi rodzice go nie akceptuja, to nic z tego nie bedzie. Koty chodza swoimi drogami, wiec bedzie ci wszedzie wchodzil i to goeno prawda, ze kota mozna takich rzeczy oduczyc. Kot to nie pies, to nie jest posluszne zwierze, kot sie czuje panem w domu i to od ciebie wymaga podporzadkowania sie.

Gość gość
Kot to bardzo inteligentne zwierzątko Twój jest jeszcze bardzo młody, poznaje świat i dopiero się uczy Ale wierz mi, że kota da się wychować i nie będzie wchodził na stół, szafki czy sikał gdzie popadnie Trzeba tylko systematyczności I nie jakieś brednie że jak to kota uderzyć? Nie bić a dać klapsa jak wejdzie na stół czy nasika poza kuwetą Ale moim zdaniem najpierw to powinnaś weterynarza odwiedzić, przebadanie kociaka to podstawa A może z tą kuwetą coś jest nie tak, może piasek jej nie odpowiada I nie zrażaj się Kot to sama radość Dla mnie nie ma cudowniejszych istot

Gość gość
STERYLIZACJA, ja miałam to samo z kotem póki nie został wykastrowany. Ale żeby zrobić taki zabieg kot musi mieć te 8 mies.

Gość Goścccc

Kot kot