Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lek

Polecane posty

Gość gość

zawsze myślałam, ze bachor to najlepszy lek na niespelniona milosc. ze człowiek się zajmnie pilnowaniem dziecka i zapomnia, bo nie ma czasu albo przeżuci milosc na dziecko. po waszych wpisach widze, że to nie byłoby dobre wyjście, ze rownie dobrze i z trzema bachoami na karku zrobionych z mezem potraficie się lajdaczyc a LOCE chce was w tej checi jedynie wykorzystać. moral z tego taki, ze pan wezmie co ma wziąć, spije smietananke a naiwniarom zostaje niesmak w gebie, złamene serce i bachor albo dwa po mezu a czasem i po kochanku. jednym słowem, zostaje z reka w nocniku.

Gość odpowiem na wszystko
jak dla mnie dziecko z nieodpowiednia osoba to tylko ciezar, w ogole dziecko to duza odpowiedzialnosc i wyrzeczenia to lepiej wczesniej myslec

Gość gość
nie zrozumialos temetu. chodzi o dziecko jako lekarstwo na niespelniona milosc. skoro zatem większość tu piszącym nie przeszkadza fakt posiadania dzieci w lajdaczeniu się, to i mnie dziecko nie uleczyłoby z milosci. bardziej prawdopodobne, ze miałabym jedynue wyzuty sumienia, ze dalam mu zycie ze złych pobudek serca.

Gość odpowiem na wszystko
bo wg mnie to nienormalne rozumowanie

Gość gość
w/mnie przyzwoitrze niż zdrada i rozwod. lekarze wszelkiej masci na hipochondrie, depresji, i inne bliżej nieokreślone dolegliwości zalecają dziecko, czemu wiec nie leczyc się nim w malzenstwie, przed potencjalnym romansem.