Gość gość Napisano Sierpień 24, 2013 Witam. Od pewnego czasu zaczęłam miewać dziwne myśli o tym, że jestem chora i po kolei przychodzily dziwne objawy np takie jak odrealnienie, ataki paniki, lęki przed różnymi chorobami, brak koncentracji, apatia, nagłe osłabienie wzroku, natrętne myśli. To trwa od 2 tygodni na początku myślałam, że to przejdzie i miałam gdzieś, a teraz się pogorszyło i się wystraszyłam, że na prawde jestem chora i ciagle doszukiwałam się to nowych chorób i stwierdziłam u siebie bardzo dużo chorób psychicznych. Powiedziałam o tym mamie i ona powiedziała, że mam padaczkę przysenną czyli nie mam żadnych napadów tylko w nocy często gdzieś chodze i gadam do siebie, a na drugi dzień o niczym nie pamiętam. Mama powiedziała, że ona u mnie potem nie była leczona, bo nie było potrzeby i, że te wszystkie objawy są wynikiem padaczki i już jestem umówiona na wizyte do Neurologa, ale chciałabym się upewnić czy rzeczywiście te objawy są wynikiem padaczki czy jestem na coś chora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach