Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wytresuje Ciebie

Seksowny ubiór

Polecane posty

Gość Wytresuje Ciebie

Drogie Panie, co ubieracie, gdy chcecie wyglądać seksownie, zrobić wrażenie, przyciągać wzrok? Jak lubicie prowokować? Co zakładacie aby zaciągnąć faceta (a może kobietę) do łóżka? --------- wytresujeciebie.tumblr.com - tylko dla odważnych kobiet pełnoletnich

Gość gość
Szpilki, mini, jakaś góra nie koniecznie z odkrytym dekoltem. Ostatnio miałam na sobie szpilki czerwone, obcisłe spodnie tyci krótsze niż rybaczki, i bluzkę w panterkę "spadającą z jednego ramienia", działało na niego ;D chociaż nie starałam się, innym razem szare szpilki spódniczka w zebrę i jakaś czarna bluzka bez dekoltu. A jeśli zależy mi na zaciągnięciu go do łóżka to czerwony lub czarny gorset takie stringi, pończochy i szpilki. Ewentualnie kupił czarną bluzkę siatkę, zakładam stanik w tym kolorze, czarną mini zakolanówki czarne i kozaki za kolano na wysokiej szpilce, uwielbia ;D

Gość gość
prowokowanie obcych mnie raczej nie bawi, na co dzień wyglądam raczej normalnie, jakieś spodnie, szpilki, bluzka bez dekoltu ;) Raczej staram sie nie wyglądać wulgarnie, na plażę jak jadę lub ćwiczę zdarzy się dres. Raz chyba byłam w czerwonej obcisłej sukience nad wodą ale chyba dlatego, że nie chciało mi się szukać dresu.

Gość Wytresuję Ciebie
Kusząco... Czy oprócz opisu ubioru mogłybyście napisać ile macie lat? A może też znalazłoby się i miejsce na krótki opis Waszych ciał? --------- wytresujeciebie.tumblr.com - tylko dla odważnych kobiet pełnoletnich

Gość gość
34l. cera - skóra na nogach już nie tak idealna, więc mini raczej nie, chyba że z rajstopami a to pasuje tylko na okazje oficjalne. Dlatego teraz na takie okazje preferuję spodnie biodrówki, z reguły dopasowane, w lecie cieniutkie z prześwitującą bielizną, tzn stringi. W zależności od okazji i stopnia oczekiwanej zaczepności dobieram stopień przejrzystości, rodzaj bielizny i resztę.

Gość ogolony h
Jestes ogolona?